Dressing Modern Deschis

In ultimii ani s-a observat o oarecare orientare catre dressinguri, dulapurile  clasice, sifonierele fiind inlocuite cu succes de dressinguri. Fiind caracterizat prin eleganta si functionalitate, dressingul este alcatuit din spatii bine delimitate, special create pentru fiecare piesa vestimentara in parte, facilitand accesul si oferind posibilitatea unei organizari eficiente. Proprietarul a dorit un dressig fara usi pentru a vizualiza dintr-o singura privire tot interiorul. Un accesoriu ce ii confera acestui spatiu de depozitare un aer si o eleganta aparte este dispozitivul de iluminat pe baza de senzor. Ideile camerelor noastre de dressing vă vor ajuta să alegeți tipul de dulap pentru locuinta dumneavoastra. 

MG 1431 1
MG 1432
MG 1433
Detali dresing realizat la comanda yulmob Bacau cu sertare silentioase antaro Blum fronturi din pal Stejar Corbridge Natur 1 1
detali dressing cu sistem lift de haine VIBO
Detali sertare Blum cu inaltator sticla Blum cu fronturi din pal stejar
Detali sertare cu amortizare blum cu inaltator sertar sticla
Detali sistem de ridicare bara de haine VIBO
Detali sistem pentru pantaloni silentios cu suporti bara de haine
Detali sisteme pentru ceasuri si curele VIBO silentios
Dresing deschis din pal stejar cu abs de 2 mm
Dresing la comanda Yulmob Bacau cu glisiere Blum silentioase si sisteme VIBO cu amortizare
Dressing deschis realizat la comada din pal Pal Stejar Corbridge Natur cu abs de 2mm
Dressing la comanda Bacau cu depozitare pentru incaltaminte si sistem lift pentru haine VIBO
Dressing modern confectionat din pal Stejar Corbridge Natur cu abs de 2mm si accesori VIBO si steme Blum

Acest dressing este conceput intr-o camera deschisa realizandu-se pe doi pereti. Carcasa dressingului este realizata din pal Stejar Corbridge Natur H3395 cu abs de 2 mm la fata. Dressigerul este creat fara usi pentru a vizualza cu tot ineriorul. S-au folosit urmatoarele acesorii: sistem lift de haine VIBO, suporti pantaloni cu amortizare VIBO, compartimentare pentru ceasuri si curele VIBO cu interior plusat si bara de haine pentru umerase.