Wishlist
Cart
0

Cosul meu

Despre Noi

Obiectul nostru principal este bazat pe pasiunea spre perfecțiune, perseverență și optimism, ambiția de a ne depăși propiile limite, plăcerea pentru ceea ce facem, respectul față de clienți, furnizori și angajați.

Datorăm totul încrederii investite de către clienții noștri, partenerilor și întregii echipe Yulmob pentru entuziasm, profesionalism și totala implicare în activitatea pe care o desfășurăm.

Vă invităm să vizitați sediile noastre din Bacău, str Alecu Russo nr 57 și str. Ștefan cel Mare nr 8 bis (Incinta Gepex Park) pentru a discuta proiectele dumneavoastră.

Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi cele mai bune soluții de amenajare interioară ce poarta antetul preferințelor dumneavoastră.

Într-o industrie puternic concurențială, SC YULMOB SRL se dezvoltă prin creativitate, seriozitate și profesionalism.
Ne diferențiem prin abilitatea noastră de a lucra îndeaproape cu clientul, de a-i întelege dorințele și de a-i transpune viziunea într-un produs finit de calitate. Vă invităm la sediile noastre din Bacău, str. Alecu Russo nr. 57 și str. Ștefan cel Mare, nr. 8 bis (Incinta Gepex Park) pentru a discuta proiectele dumneavoastră.

Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi adevărate bijuterii mobiliere personalizate exact în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră.

X