Wishlist
Cart
0

Cosul meu

Despre Noi

eu icons

Titlu proiect: “Dezvoltarea activităţii SC YULMOB SRL prin achiziţia de echipamente moderne”
Beneficiar: YULMOB S.R.L.
Cod SMIS 131093, Contract de finanţare nr. 6541/22.02.2021

 

Beneficiarul YULMOB S.R.L., cu sediul în Str. Aleea Ghioceilor nr. 21, Scara B, Et. 1, Ap. 6, Municipiul Bacău, Jud. Bacău, derulează începând cu data de 22.02.2021, proiectul “Dezvoltarea activităţii SC YULMOB SRL prin achiziţia de echipamente moderne”, Cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională şi Bugetul Naţional, în baza Ctr. Finanţare nr. 6541/22.02.2021, încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management pentru POR 2014 – 2020, prin ADR NORD-EST, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului: 1.578.715,98 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă din FEDR – 807.785,61 lei, iar din Bugetul Naţional – 142.550,39 lei.

Proiectul se implementează în Regiunea Nord-Est, Municipiul Bacău, Strada Tineretului, nr. 44, nr. cadastral 62640-C7, Judeţul Bacău.

Durata de implementare proiect: 32 luni (01.06.2019 – 31.01.2022).

Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea activităţii microîntreprinderii YULMOB S.R.L.

Obiectivele specifice proiectului au în vedere creşterea calităţii produselor obţinute si a eficienţei procesului de producţie prin introducerea de echipamente noi în activitatea productivă a societăţii si creşterea numărului locurilor de muncă.

Rezultatele proiectului vizează achiziţionarea de echipamente moderne pentru producţia de mobilă de bucătărie premium.

Impactul proiectului asupra comunităţii îl reprezintă consolidarea mediului de afaceri din regiune, utilizarea resurselor locale, absorţia surplusului de forţă de muncă.

Pentru informatii detaliate despre celelate programe cofinanate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitati www.fonduri-ue.ro

New Project 3

Obiectul nostru principal este bazat pe pasiunea spre perfecțiune, perseverență și optimism, ambiția de a ne depăși propiile limite, plăcerea pentru ceea ce facem, respectul față de clienți, furnizori și angajați.

Datorăm totul încrederii investite de către clienții noștri, partenerilor și întregii echipe Yulmob pentru entuziasm, profesionalism și totala implicare în activitatea pe care o desfășurăm.

Vă invităm să vizitați sediile noastre din Bacău, str Alecu Russo nr 57 și str. Ștefan cel Mare nr 8 bis (Incinta Gepex Park) pentru a discuta proiectele dumneavoastră.

Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi cele mai bune soluții de amenajare interioară ce poarta antetul preferințelor dumneavoastră.

Într-o industrie puternic concurențială, SC YULMOB SRL se dezvoltă prin creativitate, seriozitate și profesionalism.
Ne diferențiem prin abilitatea noastră de a lucra îndeaproape cu clientul, de a-i întelege dorințele și de a-i transpune viziunea într-un produs finit de calitate. Vă invităm la sediile noastre din Bacău, str. Alecu Russo nr. 57 și str. Ștefan cel Mare, nr. 8 bis (Incinta Gepex Park) pentru a discuta proiectele dumneavoastră.

Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi adevărate bijuterii mobiliere personalizate exact în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră.

X