Dressing Clasic din MDF vopsit

In lumea mobilierului, este destul de frecvent să găsești dressing-uri pre-fabricate care, din păcate, nici nu se potrivesc întotdeauna perfect cu spațiul disponibil din locuința ta. Dacă aspiri către un dressing personalizat, pe măsură, trebuie să acorzi o atenție deosebită preciziei măsurătorilor. Orice milimetru în plus sau în minus poate duce la discrepanțe neplăcute în designul final al dressing-ului.

Optând pentru un dressing la comandă, poți să maximizezi spațiul din încăpere și, în același timp, să organizezi și să optimizezi spațiul din interiorul dressing-ului. Rafturile și compartimentele vor fi special concepute pentru a găzdui obiectele și accesoriile tale într-un mod bine definit și clar. Astfel, atunci când vei căuta ceva, vei ști exact unde să te uiți, fără pierderi de timp.

detali cornisa cu usi pebalamale blum

detali cornisa din mdf vopsit 1

detali corp pe colt cu cornisa din mdf

detali frezare usa din mdf vopsit

detali frezare

detali usa frezata cu oglinda din mdf vopsit

detali usi cu model frezat clasic

detali usi cu oglinda cu frezare in romburi

dressin clasic cu frezare

dressing clasic cu frezare

dressing clasic cu oglinda si mdf vopsit

dressing clasic cu oglinda

dressing clasic cu usi frezate pe cnc

dressing clasic mdf vopsit de 22

dressing cu cornisa si plinta din mdf

dressing cu oglinzi

dressing cu plinta din mdf vopsit si usi din mdf vopsit

dressing cu usi frezate cu oglinda

dressing cu usi pe balamale

dressing modern cu usi pe balamale cu amortizare

model usa dressing cu oglinda pe spate

usi dressing cu oglinda mdf

usi pe balamale din mdf vopsit frezat


Dressing-ul este construit folosind corpuri modulare din MDF melaminat alb, finisate cu o margine ABS de 1mm, oferind un aspect curat și modern. Aceste corpuri sunt amplasate pe picioare de 100mm, care sunt discret ascunse de o plintă din MDF vopsit în aceeași nuanță ca și restul dressing-ului.

Ușile dressing-ului sunt realizate din MDF vopsit, iar nuanța selectată este NCS 3502 R Casmir Mat, oferind o notă subtilă și elegantă. Ușile sunt decorate cu o frezare de tip Liam, având oglinzi pe partea din spate pentru un aspect distinctiv și sofisticat. Pentru funcționalitate și confort în utilizare, ușile sunt echipate cu balamale cu amortizare Blum, asigurând închiderea lină și silențioasă a acestora.

Pentru un plus de eleganță și rafinament, dressing-ul este echipat cu mânere de dimensiuni mici, de culoare aurie, care completează aspectul general al mobilierului. Aceste detalii fine și atent alese adaugă un aer de lux și sofisticare întregii piese de mobilier.