Bucatarie Roz Murdar Mat

Cromatica folosita este una vibranta.Combinatia dintre roz murdar NCS-S-3010-R mat si alb mat ral 9003 da vigoare spatiului in care este pozitionata bucataria. Volumul spatiului util si al celui pentru depozitare reprezinta un alt motiv pentru care nu poti sa nu iubesti aceasta bucatarie. Punctul central al bucatariei il reprezinta zona de gatit din acest motiv este necesar sa acordati o maxima atentie amplasarii accesoriilor de pe bucataria dumneavoastra astfel va usurati atat munca cat si aspectul vizual per ansamblu. O usa, un front suspendat sau un sertar din bucatarie sunt supuse unor solicitari de cateva ori mai mari decat o usa de locuinta. In acest caz feroneriile joaca un rol hotarator in bucatarie in ceea ce priveste confortul si durabilitatea. Pastrarea liniilor drepte cu finisaje si accesorii de calitate transforma bucataria intr-un spatiu electrizant. Scopul designerului  a fost acela de a imbina ideile sale cu cerintele clientului in asa maniera incat intreg conceptul sa fie unul estetic, ergonomic si functional corect.

bucatarie la comanda bacau cu accesori blum cu fronturi din mdf vopsit ral 9003 1
bucatarie la comanda yulmob bacau cu fronturi din mdf vopsit ral 9003
detali masina de spalat vase incastrabila cu front din mdf vopsit roz deschis
bucatarie moderna cu fronturi din mdf vopsit roz deschis
detali sertare cu amortizare blum antaro cu front din mdf vopsit cu manere cromate
detali frezare front din mdf vopsit cu manere cromate
sertare antaro blum cu laterale din sticla si sertar ascuns pentru tacamuri
corp de colt cu balamale 170 grade
joly cu amortizare
detali chiuveta din inox cu blat din granit negru galaxy
detali hota decorativa
detali soldat cu cuptor incorporabil cu lateral din mdf vopsit
inerior corp de colt cu usa din mdf vopsit

Intreg ansamblul este alcatuit din corpuri modulare realizate din Pal melaminat cu fronturi din MDF Vopsit mat roz murdar NCS-S-3010-R si Alb mat Ral 9003 . Delimitarea cromatica o face blatul negru Galaxy din granit de 30 mm si chiuveta din inox Alveus sunt incoporate in blat. Corpurile pe colt atat cele din partea superioara cat si din partea inferioara au fost accesorizate cu sisteme silentioase ce permit deschiderea usilor prin atingere (sistem Push It BLUM).

Sertarele de asemenea sunt si ele la randul lor accesorizate cu sistem de amortizare la inchidere BLUM ce permite inchiderea usoara si fara zgomot. Compartimentarea a fost atent gandita astfel clientul sa poata depozita cat mai multe obiecte de uz gastronomic si nu numai in dulapuri. Manerele,plinta de apa si plinta de picioare din Aluminiu intregesc aspectul final dand un aer sofisticat si modern.