Bucatarie Alba Verde Lamai

Achizitionarea sau renovarea unei bucatarii  este un act cu o actiune complexa si complicata am putea spune. De obicei renovarea se face atunci cand beneficiarului nu ii mai sunt satisfacute nevoile practice si estetice. In momentul in care alegi sa achizitionezi sau sa reamenajezi bucataria este important sa iti pui ordine in ganduri si sa stabilesti impreuna cu un proiectant care sunt prioritatile. Bucataria prezentata in imaginile de mai sus este alba. Albul poate fi o idee excelenta, deoarece bucataria alba isi va pastra aspectul contemporan in ani.Fronturile  superioare de la aceasta bucatarie sunt alb lucios RAL 9003 și o umbră îndrăzneață a partilor inferioare verde lamai lucios NCS S 0540-G60Y cu frezare maner.

bucatarie la comada yulmob bacau cu electrocasnice negre bosh si usi din mdf vopsit alb lucios cu verde lamai cu frezare maner 1
Bucatarie la comanda cu fronturi din mdf vopsit verde lamai lucios cu frezare maner
bucatarie la comanda moderna yulmob Bacau cu sistem blum
Bucatarie realizata la comanda bacau cu fronturi din mdf vopsit alb lucios cu verde lamai blat alb termorezistent
detali cuptor bosch HBN539SB45 cu plita bosch PPP6AB90
detali masina de slapat rufe candy cu sertare silentioase antaro blum
Detali sertare cu amortizare blum cu inaltator sertar sticla si fronturi din MDF vopsit verde lamai
detali sisteme de ridicare a doua usi simultan aventos HK cu fronturi din mdf vopsit alb lucios ral 9003
Mobila la comanda bacau cu detaliu masca de centrala cu lateral si usa din MDF vopsit verde lamai

Aceasta bucatarie este o bucatarie liniara creata pe corpuri modulare din pal alb premium W1000 cu abs de 0,4 mm. Pentru ca  designul bucatariei sa fie uluitor s-a montat un blat alb termorezistent special creat pentru bucatarii acesorizat cu o plita bosch PPP6A6B90 si o Chiuveta Vitro 2- Alveus sticla neagra cu Baterie Billy Alveus. Fronturile sunt din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu verde lamai lucios NCS S 0540-G60Y cu frezare maner adaugand electrocasnicele: hota elica 600, cuptor bosch HBN539SB45 si Masina rufe candy CBWDS 8514 Th. S-au montat urmoatarele accesorii: sertare silentioase antaro cu inaltator sertar sticla Blum, sistem de ridicare aventos HK silentios.