Bucatarie Alb Mat RAL 9003

Expunerea continua la informatii referitoare la tenditele in design interior au educat si au schimbat profund modul de evaluare si obiceiurile de cumparare ale consumatorului roman. In zilele noastre, termenul de mobilier de calitate include in proportii aproape egale, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de vedere functional, calitatea feroneriei, dar nu in ultimul rand  calitatea  finisarii. Oricat de simple sau sofisticate sunt, corpurile de mobilier au ceva in comun si anume fronturile. Fronturile pot fi din MDF vopsit lucios sau mat. Pentru aceasta mobila de bucatarie s-a optat pentru fronturi din MDF vopsit alb lucios. Mobila dumneavoastra reprezinta o investitie, iar materialele de calitate isi castiga superioritatea datorita durabilitatii. Pe langa fronturi care trebuie sa fie de o calitate ireprosabila, un rol important il au si accesoriile, cum ar fi balamalele, glisierele, plintele de picioare, profilele inaltator blat, scurgatorul de vase etc. Accesoriile folosite la aceasta mobila de bucatarie sunt marca Blum. Aceasta mobila de bucatarie este realizata din fronturi MDF vopsit alb lucios cu interiorul corpurilor din pal melaminat alb titan. Sertarele sunt cu sisteme cu amortizare BLUM. Sistemele moderne de sertare permit depozitarea mai organizata , dar si mai practica a lucrurilor de care avem nevoie in permanenta. Aceste sertare moderne pe langa aspectul pur functional, sunt concepute in asa maniera, incat sa se incadreze perfect in exigentele estetice ale omului modern. Sistemele cu amortizare din ziua de astazi  asigura inchiderea lina, silentiosa si constanta, atat in cazul sertarelor, cat si a usilor de mobilier, acestea avand balamale cu inchidere silentioasa.

Mobila Bucatarie Moderna MDF Alb Lucios Vopsit 1
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Blat Termorezistent Negru Lucios cu Sclipici
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Cuptor si Masina de Spalat Rufe
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Electrocasnice Incastrabile din Inox 1
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Electrocasnice Incastrabile din Inox
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Joly corp de 200 mm
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Manere lungi subtiri
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios cu Masina Spalat Rufe Incastrabila
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios Hota si Plita din Inox
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios Lifturi Aventos HK
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios Masca Chiuveta
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios Masina de Spalat Vase Incastrabila
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios Sertare cu Amortizare Blum
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios Sertare cu Amortizare de 900 mm spati pentru depozitarea Oalelor si Tigailor
Mobila Bucatarie Moderna MDF Vopsit Alb Lucios

In partea de sus a bucatariei s-a optat pentru sisteme de Lifturi Aventos HK. Acest sistem este solutia ideala pentru dulapuri superioare cu inaltimi de corp reduse. Deoarece usile se deschid in sus, se obtine o vizibilitate buna asupra interiorului dulapului. Chiar si la inchidere, sistemele Aventos ofera un confort ridicat. Tehnica de inchidere inteligenta permite ca fronturile sa se inchida in permanenta lin si silentios. Pentru aceasta bucatarie la comanda s-a optat pentru electrocasnice incorporabile din inox. Mobiler modern de bucatarie la comanda Bacau.