Bucatarie Moderna Alba

bucataria este una din cele mai importante camere din casa, în special pentru persoanele carora le place sa gateasca si isi petrec aici majoritatea timpului in care sunt acasa. Pasiunea pentru gatit te poate face să iti creezi o bucătărie pe gustul tau, una cat se poate de utila si care poate oferii ceva în plus, momentelor petrecute aici. Bucătăria este un mediu in care trebuie să te simți confortabil și în largul tău pentru a găti, a lua masa cu familia si a petrece timp de calitate în compania acesteia. Indiferent de tipul de mobilier utilizat, bucătăria trebuie să fie 100% funcțională. O bucătărie modernă este cu siguranță rezultatul unei combinații câștigătoare de stil și funcționalitate. După cum am spus, pentru a organiza bine o bucătărie, prima regulă de urmat este cea a funcționalității, astfel ca, fiecare detaliu, fiecare aparat trebuie să îndeplinească criterii de accesibilitate și ușurință in utilizare.

bucatarie alb mat ral 9003 cu sertare blum blat termorezistent 1
bucatarie la comanda bacau cu fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu sistem de ridicare aventos blum HK
bucatarie moderna la comanda cu sertare silentioase antaro blum cu front din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare maner
detali chiuveta alba din compozit cu plita pe gaz alba
detali masca de centrala cu front din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare maner si balamale cu amortizare
detali sertare silentioase antaro blum cu inaltator sertar cu sticla si separator de tacamuri
Soldat cu laterale si usi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare maner cu electrocasnice incorporabile

Aceasta bucatarie este liniara cu carcasa din pal alb cu abs de 0,4 mm pe picioare de 120mm reglabile. Fronturile mobilierului sunt din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare maner la care s-a adaugat un blat termorezistent gri piatra. Bucataria este accesorizata cu sertare antaro blum cu inaltator sertar sticla, sistem de ridicare a doua usi simultan aventos HK silentios blum, balamale silentioase, separator de tacamuri din plastic si scurgator de vase pentru tacamuri.