Bucatarie Alb Mat Maner Scobit

Din perspectiva vietii de zi cu zi o mare parte din timpul nostru il alocam in acest spatiu pe care frecvent il impartim cu familia sau prietenii apropiati. Din pasiune sau nevoie cert este ca o bucatarie adecvata este absolut necesara intr-un camin. La proiectarea bucatariei designerul Yulmob s-a gandit la viitor, la functionalitate si confort, doua caracteristici cruciale in crearea unui astfel de mobilier. Linia de ansamblu este una minimalista, intr-o bucatarie de mari dimensiuni, prin proiectarea atent gandită, impartirea zonelor de lucru este practică si eficientă. Spatiul tip insula pe centru face legatura intre zona de gatit si cea de servire a mesei. Aceasta este realizata din Mdf Vopsit Mat cu Blat masa din Marmura Amavi Gri cod F210ST9. Ca impresie generala mobilierul impresioneaza prin supletea liniilor ,prin detaliile istet gandite ce fac diferenta complet. Textura materialului in combinatie cu Blatul folosit constrasteaza dand astfel o nota de acuratete vizuala.

Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Mobila la Comanda Bacau
Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Mobila Moderna Bacau 1
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N cu Maner Scobit
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Priza Electrica mascata in Blat
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Corp de Colt tip Fasola
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Corpori de mobila incastrate in perete
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N cu Blat F040 ST 22 Negru Mat
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Dulap Colt
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Dulap pentru provizi sub masa
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Joly de 300 mm
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Masa tip Insula
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Sertare cu Amortizare BLUM
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Sertare Masca Chiuveta Decupate dupa scurgere
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N Spatiu depozitare sub masa de lucru
Mobila de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000 N cu electrocasnice incorporabile HotPoint Ariston
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000 N Dulap dotat cu sistem de ridicare Aventos HK
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000 N Hota HotPoint Ariston HLB 98 ASH XHA
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000 N Plita Vetroceramica electrica si cu gaz PK 741 RQO GH HA HotPoint Ariston Neagra
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000N Frezare Maner
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000N Coloana cu cinci sertare independente
Mobila de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000N Dulap cu Frigider Incastrabil Colona cu cinci Sertare
Mobila de Bucatarie Moderna Alb Mat NCS S1000 N Blat de Masa F 210 ST 9 Marmura Amavi Gri Alb Mat
Mobila de Bucatarie ModernaMDF Alb Mat NCS S1000 N cu Frigider Incastrabil HotPoint Ariston BSZ 3032 V
Mobila Moderna de Bucatarie Alb Mat NCS S1000 N
Mobila Moderna de Bucatarie MDF Alb Mat NCS S1000 N Dulap sub plita cu sertare silentioase BLUM

Mobila de bucatarie este realizata din MDF Alb Mat cod culoare NCS-S1000-N, interiorul corpurilor modulare sunt din Pal Alb melaminat. Intreg ansamblul de corpuri creeaza o eleganta aparte.Totul este spatios fara a parea exagerat. Intreaga bucatarie este accesorizata cu sisteme moderne de inchidere si deschidere marca BLUM. Corpul suspendat este dotat cu sistemul de ridicare AVENTOS HK si Hota este modelul HotPoint Ariston HL 9,8ASH,XHA. Partea inferioara a bucatariei este alcatuita din MDF Vopsit Mat cu Blat termorezistent cod culoare F040ST22 Negru Mat si electrocasnice incorporabile – Cuptor cu Microunde HotPoint Ariston MWK 212 K HA – Negru, Cuptor Electric HotPoint Ariston FK 1041L P20 xHA S, Plita Vetroceramica electrica si cu gaz PK 741 RQO GH HA HotPoint Ariston Neagra. Masca de chiuveta este din compozit Neagra cu baterie Alveus si este incastrata in blat astfel linia vizuala este continua alegandu-se aceeasi nuanta cu blatul existent.

Ca accesorii esentiale pe aceasta bucatarie s-au folosit sertare silentioase, balamale silentioase, lift cu amortizare, sistem de ridicare Aventos HK, sertare independente cu amortizare BLUM, joly de 300mm, sistem pe colt tip fasola BLUM, scurgator de vase, cos de gunoi, etc. Prin intermediul acestor solutii se castiga foarte mult spatiu astfel se ajunge cu usurinta la orice obiect depozitat pana in cele mai indepartate colturi. Detaliu care face diferenta fata de o bucatarie obisnuita este manerul scobit al usilor si tipul de frezare al corpului incastrat in perete cu Frigider Incastrabil HotPoint Ariston BSZ 3032 V. Acest artificiu impresioneaza vizual creand un aspect per ansamblu curat si aerisit. Cand vrei sa iti cumperi mobila pentru bucatarie sau doar sa iti reorganizezi bucataria, poti apela la mobilierul facut la comanda astfel designerul Yulmob va veni cu idei practice pentru fiecare concept in parte.