Bucatarie Alb Lucios RAL 9003

Bucataria este unul dintre elementele cheie în ceea ce priveste armonia casei tale. Doresti idei creative si un design deosebit pentru casa ta , apeleaza cu incredere la YULMOB. Fiecare camera va este proiectata in stilul modern urban, iar fiecare produs este original, unic, confectionat pentru ati indeplini visele. O piesa importanta si de mare efect pentru aceasta bucatarie este blatul din granit negru lucios Galaxy. Granitul este cel mai folosit tip de piatra naturala utilizat pentru blat. De-a lungul timpului am observat ca din ce in ce mai multa lume opteaza pentru granit atunci cand vine vorba despre blatul de bucatarie. Adevarul este ca frumusetea pietrei naturale nu poate fi egalata de imitatii. Aceasta bucatarie realizata din MDF vopsit alb lucior  RAL 9003 cu frezare maner impreuna cu blatul din granit negru Galaxy formeaza “cuplul perfect”.Tonurile de alb se afla printre cel mai des intalnite optiuni pentru amenajarea bucatariei. Daca optezi pentru alb in amenajarea  bucatariei iti poti permite sa adaugi diferite accente de culori prin care sa creezi un decor cu gust si stil.

Bucataraie la comanda cu soldat cu sertare SPACE TOWER silentios blum cu usa din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 1 1
Bucatarie la comanda cu detaliu corpurilor suspendate cu front din MDF vopsit alb lucios RAL 9003
Bucatarie la comanda cu masina de spalat vase incorporabila cu front din MDF vopsit alb lucios RAL 9003
bucatarie moderna la comanda Yulmob bacau cu fronturi dinMDF vopsit alb lucios RAL9003 cu frezare maner
Bucatarie realizata la comanda Yulmob Bacau cu sisteme silentioase Blum si fronturi din MDF vopsit alb lucios RAL 9003
Detali blat din granit negru lucios Galaxy de 30 mm
Detali chiuveta din compozit alba montata sub blat si plita pe gaz cu sticla alba
Detali corp de colt cu usi cu balamale la deschidere 180 grade cu interior cu sistem fasola
Detali corpuri suspendate cu sistem de ridicare antaro HF silentios cu front din MDF vopsit alb lucios RAL 9003
Detali fronturi din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner
Detali jolly moder realizat din doua sertare silentioase Blum cu inaltator sertar
Detali sertare silentioase antaro Blum cu inaltator sertar sticla si fete din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner
Detali soldat cu cuptor cu microunde incorporabil si sertare silentios antaro blum cu front din MDF vopsit alb lucios

Bucataria realizata la comanda de firma noastra este confectionata din pal alb W1000 ST9 cu abs de 0,4 mm. Fronturile bucatariei sunt din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner, blat din granit negru lucios Galaxy de 30 mm. Bucataria este acesorizata cu plinta de picioare din PVC, scurgator de inox, tavita de tacamuri din plastic si un jolly realizat din doua sertare cu amortizare Blum. S-au folosit cele mai bune sisteme de la Blum cum ar fi : sertare antaro silentioase cu inaltator sertar sticla si sistem de ridicare care este deosebit de usor de manevrat. Accentele  de culoare  la aceasta bucatarie sunt oferite de electrocasnicele negre care scot in evidenta nuanta neutra a fronturilor.