Mobila Bucatarie Moderna Alba

Renovarea bucătăriei dumneavoastra implică necesitatea de a respecta anumiți pași pentru a finaliza eficient proiectul fără prea multă agitație. Trebuie să luati in calcul toate aspectele legate de nevoile cotidiene si sa le comunicati proiectantului pentru ca rezulatul final sa fie cel dorit.Still modern pentru care poti opta sa iti decorezi bucataria pune accentul pe legatura cu elementele primordiale ale naturii. Spatiul decorat modern este mult mai primitor si mai confortabil.

Bucatarie la comanda yulmob bacau cu fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare maner 1
bucatarie moderna la comanda bacau cu detaliu sertarelor cu amortizare si chiuveta neagra din compozit
coloane cu usi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu rafturi de depozitare
Detali blat termorezistent Stejar Nebraska H3331
detali interior coloana cu rafturi de depozitare si fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003
detali sertare cu amortizare antaro blum cu inaltator sertar cu sticla fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare maner
detali sistem de ridicare aventos HF silentios cu front din MDF vopsit alb mat ral 9003
Soldat cu cuptor electric la mijloc negru cu fronturi silateral din mdf vopsit alb mat ral 9003

Bucataria moderna la comanda creata in forma de L pe corpuri modulare cu interior din pal alb perlat de 18mm cu abs de 0,4mm. Fronturile mobilierului sunt confectionate din MDF vopsit alb mat RAL 9003 cu frezare maner adaugand un blat termorezistent Stejar Nebraska ST9 H3331. S-au folosit cele mai bune sisteme de amortizare Blum si accesori cum ar fi: sertare cu inaltator sertar sticla, balamale, sistem de ridicare a doua usi simultan antaro HF, tavita din plastic pentru tacamuri, scurgator de vase din inox, plinta antistrop, plinta pentru mascarea picioarelor.