10 Idei Moderne De Design De Mobilier De Bucătărie Pentru Case

Când vorbim de mobilă nu ne mai gândim doar la confort, ci a devenit între timp o componentă esențială fără de care casa sau ambientul este incomplet. Nu doar că dă nota întregi atmosfere, dar poate oferi un confort sporit prin spațiul de depozitare, lucrurile putând fi, astfel, estetic organizate. În această privință nici mobila de bucătărie nu face excepție, făcând viața celor ce locuiesc în casă mai sofisticată, mai plăcută și mai organizată.

Dacă intenționați să vă transformați locuința într-o pânză pe care să vă dezlănțuiți creativitatea, atunci cu bucătăria ar trebui să începeți. Din două motive: bucătăria este, poate, inima casei unde se pregătește combustibilul pentru viață și pe care o doriți cât se poate de inspirată. În al doilea rând, în multe feluri dă forma direcției vieții, iar un design pozitiv și împlinit emană multă energie pozitivă în jur. Prin urmare, stilul și atmosfera din bucătărie ar trebui să reflecte gândirea dumneavoastră. Vă prezentăm câteva idei creative de design al mobilei pentru a avea o bucătărie modernă în casa dumneavoastră.

1. Bucătărie Modernă Cașmir

Bucătărie Modernă Cașmir

Bucătăria modernă Cașmir are un design realistic de simplu, fiind spațioasă și silențioasă. Nu doar că are un design atractiv, dar fiecare element din bucătărie este funcțional, dând senzația de ordine și organizare.

Cu un blat de masă imens, permite mutarea lucrurilor dintr-un loc în altul și pregătirea alimentelor fără a face deranj. Are un compartiment de depozitare modern, pe care îl puteți folosi pentru a păstra tacâmurile și vasele în siguranță. Designul include un dulap de bucătărie splendid ce are spațiu pentru incorporarea frigiderului, cuptorului și spațiu de depozitare pentru alte obiecte de bucătărie.

2. Bucătărie MDF din Lemn Solid

Bucătărie MDF din Lemn Solid

Bucătăria cu aspect elegant îmbină soliditatea lemnului rustic cu amenajările unei bucătării moderne. Partea frontală a bucătăriei este compusă din mobilă la comandă, după gustul clientului, respectând cerințele precise ale clientului. Accesoriile, echipamentul suplimentar și partea electrică sunt perfect sincronizate pentru a conferi libertate completă, dar și delicatețe, în funcție de timpul petrecut în bucătărie. Mobila este în întregime concepută din placă de melamină de cea mai bună calitate și placă de MDF, cu sertare silențioase pentru depozitare. Alte piese de bucătărie, cum ar fi plita și cuptorul incorporate, emană o atmosferă îmbietoare și sofisticată.

3. Bucătărie Modernă alb – Turcoaz

Bucătărie Modernă alb - Turcoaz

Dacă doriți un design ce emană energie tinerească prin configurarea echipamentului și accesoriilor de calitate superioară, atunci pariați pe această bucătărie modernă turcoaz. Are toate elementele pe care și le-ar dori cineva într-o bucătărie modernă. Un blat negru, elegant, are aragaz incastrat, un mini-bar personalizat și rafturi pentru depozitarea organizată a elementelor din bucătărie. Întreaga atmosferă din bucătărie este înviorată de nuanța de lemn de stejar și lumina caldă. Prepararea meselor va fi cu siguranță un timp plăcut datorită elementelor incastrate în mobila de bucătărie, ce operează silențios și vă fac munca ușoară.

4. Bucătărie albă în Stil Rustic

Bucătărie albă în Stil Rustic

Un spațiu relativ redus necesită același nivel de atenție ca cele mari, prin urmare optați pentru această bucătărie albă în stil rustic. Cu o mobilă și compartimente de depozitare compacte, această bucătărie albă dă senzația că ar fi extrem de spațioasă. Ambientul e complementat de finisajul alb mat și blatul negru de granit, care duc întreaga estetică a bucătăriei la un nou nivel. Are o mobilă stabilă, cu accesorii de calitate pentru durabilitate pe termen lung.

5. Bucătărie Modernă în Nuanțe de Verde și Galben

Bucătărie Modernă în Nuanțe de Verde și Galben

Ansamblu elegant de mobilă de bucătărie pe verde și galben, cu sertare prevăzute cu sistem de ridicare, rafturi de depozitare cu sertare silențioase și cel mai nou sistem de deschidere. Culorile sunt alese cu grijă de designeri pentru a stimula atât corpul cât și mintea. Culoarea galben deschis opac energizează, iar verdele deschis al MDF-ului induce sentimentul de relaxare. Pregătirea fiecărei mese va fi simțită ca o joacă datorită acestui ambient atrăgător.

6. Bucatarie Moderna Alb Lucios

bucatarie la comanda yulmob bacau cu fronturi din mdf vopsit ral 9003 lucios

Mobilierul de bucatarie realizat la comanda poate fi pentru unii spatiul de relaxare sau pentru altii locul unde experimenteaza diferite retete. Bucataria ramane spatiul in care ajungi sa petreci o parte mare din zi. Din acest motiv, trebuie sa fie confortabila si sa gasesti lucrurile usor si repede. Mobila de bucatarie realizata la comanda iti poate facilita accesul prin bucatarie si poate indeplini atat rol funcitional, cat si un rol estetic. Pentru a le organiza cat mai bine vasele de gatit in bucataria noastra, trebuie sa realizam o mica schita in care sa ne gandim unde ar trebui puse. Pe baza acestei schite putem opta pentru o mobila la comanda, care sa transforme bucataria in locul ideal pentru fiecare. O bucatarie organizata si o mobila realizata la comanda adaptata bucatariei tale reprezinta alegerea potrivita oricand.

7. Bucatarie Moderna cu blat ceramic

Fie ca locuiti intr-o vila sau intr-un apartament spatios sau mai micut, mobila este cea care creaza o impresie de neuitat tuturor celor care va trec pragul. Mobilierul  este cel care spune  aproape totul despre cei care locuiesc in casa, totodata mobila este cea care tonul casei si reflecta personalitatea si gusturile proprietarilor. De cele mai multe ori, la intrarea intr-o locuinta, mobilierul de bucatarie este cel care se vede primul.  Pentru  a crea o priveliste frumoasa, este foarte important sa tinem cont de foarte multe lucruri, cum ar fi alegerea fronturilor, accesoriilor, dar si alegerea feroneriei. 

8. Bucatarie Clasica din MDF vopsit

Mobila de bucatarie poate ajuta la revitalizarea bucatariei si de asemenea va poate transforma vechea bucatarie. Mobila de bucatarie clasica este uneori minimalista si urmareste confortul si utilitatea mai degraba decat masivitatea. Acest lucru iese repede la iveala in timpul utilizarii ei zilnice, deoarece bucatariile sunt folosite frecvent si intensiv. De-a lungul timpului am identificat trei lucruri esentiale ce face mobila de bucatarie sa fie practica: desfeasurarea cu usurinta a treburilor, utilizarea optima a spatiului si confortul ridicat la miscare. De asemenea si folosirea materialelor de ultima generatie si a sistemelor ergonomice permit crearea unei mobile de bucatarie moderne si faciliteza folosirea spatiilor de depozitare la maxim.

9. Bucătărie Modernă MDF

Bucătărie Modernă MDF

Designul exclusivist al bucătăriei MDF implică o bucătărie compactă de culoare turcoaz. Întregul design este generos de spațios cu o formă a blatului neobișnuită ce optimizează lucrul în bucătărie facilitând accesibilitatea de ajungere la obiecte. Sertarele și rafturile sunt ușor de deschis, dintr-o mișcare fără efort a balamalelor. Întreaga bucătărie  este bine aranjată și include plită pe gaz, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe și frigider.

10. Dressing Dormitor cu usi din duraluminiu vopsit negru mat

MG 1496 1

Pentru persoanele care sunt foarte atente ca toate obiectele sa fie exact la locul lor, sa fie usor de depozitat si usor de gasit, dressingul de acest tip este alegerea optima. Acest model de mobilier face fata cu brio la asteptarile pe care clientii le au. Este compact la exterior, cu un interior modular de spatii diverse atent gandite cu dimensiuni care permit aranjarea pe categorii a diverselor obiecte vestimentare si accesorii.