10 Idei Moderne De Design De Mobilier De Bucătărie Pentru Case

Când vorbim de mobilă nu ne mai gândim doar la confort, ci a devenit între timp o componentă esențială fără de care casa sau ambientul este incomplet. Nu doar că dă nota întregi atmosfere, dar poate oferi un confort sporit prin spațiul de depozitare, lucrurile putând fi, astfel, estetic organizate. În această privință nici mobila de bucătărie nu face excepție, făcând viața celor ce locuiesc în casă mai sofisticată, mai plăcută și mai organizată.

Dacă intenționați să vă transformați locuința într-o pânză pe care să vă dezlănțuiți creativitatea, atunci cu bucătăria ar trebui să începeți. Din două motive: bucătăria este, poate, inima casei unde se pregătește combustibilul pentru viață și pe care o doriți cât se poate de inspirată. În al doilea rând, în multe feluri dă forma direcției vieții, iar un design pozitiv și împlinit emană multă energie pozitivă în jur. Prin urmare, stilul și atmosfera din bucătărie ar trebui să reflecte gândirea dumneavoastră. Vă prezentăm câteva idei creative de design al mobilei pentru a avea o bucătărie modernă în casa dumneavoastră.

1. Bucătărie Modernă Cașmir

Bucătărie Modernă Cașmir

Bucătăria modernă Cașmir are un design realistic de simplu, fiind spațioasă și silențioasă. Nu doar că are un design atractiv, dar fiecare element din bucătărie este funcțional, dând senzația de ordine și organizare.

Cu un blat de masă imens, permite mutarea lucrurilor dintr-un loc în altul și pregătirea alimentelor fără a face deranj. Are un compartiment de depozitare modern, pe care îl puteți folosi pentru a păstra tacâmurile și vasele în siguranță. Designul include un dulap de bucătărie splendid ce are spațiu pentru incorporarea frigiderului, cuptorului și spațiu de depozitare pentru alte obiecte de bucătărie.

2. Bucătărie MDF din Lemn Solid

Bucătărie MDF din Lemn Solid

Bucătăria cu aspect elegant îmbină soliditatea lemnului rustic cu amenajările unei bucătării moderne. Partea frontală a bucătăriei este compusă din mobilă la comandă, după gustul clientului, respectând cerințele precise ale clientului. Accesoriile, echipamentul suplimentar și partea electrică sunt perfect sincronizate pentru a conferi libertate completă, dar și delicatețe, în funcție de timpul petrecut în bucătărie. Mobila este în întregime concepută din placă de melamină de cea mai bună calitate și placă de MDF, cu sertare silențioase pentru depozitare. Alte piese de bucătărie, cum ar fi plita și cuptorul incorporate, emană o atmosferă îmbietoare și sofisticată.

3. Bucătărie Modernă alb – Turcoaz

Bucătărie Modernă alb - Turcoaz

Dacă doriți un design ce emană energie tinerească prin configurarea echipamentului și accesoriilor de calitate superioară, atunci pariați pe această bucătărie modernă turcoaz. Are toate elementele pe care și le-ar dori cineva într-o bucătărie modernă. Un blat negru, elegant, are aragaz incastrat, un mini-bar personalizat și rafturi pentru depozitarea organizată a elementelor din bucătărie. Întreaga atmosferă din bucătărie este înviorată de nuanța de lemn de stejar și lumina caldă. Prepararea meselor va fi cu siguranță un timp plăcut datorită elementelor incastrate în mobila de bucătărie, ce operează silențios și vă fac munca ușoară.

4. Bucătărie albă în Stil Rustic

Bucătărie albă în Stil Rustic

Un spațiu relativ redus necesită același nivel de atenție ca cele mari, prin urmare optați pentru această bucătărie albă în stil rustic. Cu o mobilă și compartimente de depozitare compacte, această bucătărie albă dă senzația că ar fi extrem de spațioasă. Ambientul e complementat de finisajul alb mat și blatul negru de granit, care duc întreaga estetică a bucătăriei la un nou nivel. Are o mobilă stabilă, cu accesorii de calitate pentru durabilitate pe termen lung.

5. Bucătărie Modernă în Nuanțe de Verde și Galben

Bucătărie Modernă în Nuanțe de Verde și Galben

Ansamblu elegant de mobilă de bucătărie pe verde și galben, cu sertare prevăzute cu sistem de ridicare, rafturi de depozitare cu sertare silențioase și cel mai nou sistem de deschidere. Culorile sunt alese cu grijă de designeri pentru a stimula atât corpul cât și mintea. Culoarea galben deschis opac energizează, iar verdele deschis al MDF-ului induce sentimentul de relaxare. Pregătirea fiecărei mese va fi simțită ca o joacă datorită acestui ambient atrăgător.

6. Bucătăria cu Muchii Moderne

Bucătăria cu Muchii Moderne

Această bucătărie modernă pune în valoare nuanțe de roșu deschis și vișiniu pentru a potența designul contemporan al acestei capodopere. Incorporează un aranjament bine gândit, plănuit și conceput al echipamentului, accesoriilor și materialelor pentru a crea o configurație aparte ce iese din convențional. Fie că e vorba de uși din MDF cu design șlefuit al sertarelor, accesorii desăvârșit finisate sau electrocasnice ce se potrivesc în mod sofisticat, fiecare element al bucătăriei vorbește despre calitate, accesibilitate și funcționare fără efort.

7. Bucătărie Modernă pe Alb Opac

Bucătărie Modernă pe Alb Opac

Dacă doriți o bucătărie unde să găsiți pacea și care să vă inspire idei creatoare, această bucătărie modernă în culoare alb mat e cea potrivită pentru dumneavoastră. Desprindeți-vă de vâltoarea vieții de zi cu zi și pregătiți felurile dumneavoastră preferate de mâncare cu o neîngrădită mobilitate în și în jurul acestei bucătării stelare. Mobila vă va surprinde prin funcționalitatea ei practică, convenabilă, dar și prin stil, de la sertarele mate cu mecanism de închidere și deschidere silențioasă, granitul negru al căminului până la rezervoarele de drenare din oțel inoxidabil.

8. Bucătărie MDF  de Culoarea Lămâii Verzi

Bucătărie MDF  de Culoarea Lămâii Verzi

Chiar dacă spațiul este limitat, nu trebuie să vă îngrădiți dorințele. Bucătăria MDF de culoarea lămâii verzi este un evident exemplu în acest sens. Mobila e de culoarea lămâii verzi cu blat negru rezistent la căldură ce echilibrează totul în jur. Numai cât intră în bucătărie și fiecare membru al familiei are parte de un început de zi de excepție.

9. Bucătărie Modernă MDF

Bucătărie Modernă MDF

Designul exclusivist al bucătăriei MDF implică o bucătărie compactă de culoare turcoaz. Întregul design este generos de spațios cu o formă a blatului neobișnuită ce optimizează lucrul în bucătărie facilitând accesibilitatea de ajungere la obiecte. Sertarele și rafturile sunt ușor de deschis, dintr-o mișcare fără efort a balamalelor. Întreaga bucătărie  este bine aranjată și include plită pe gaz, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe și frigider.

10. Bucătărie Modernă cu Canturi pe alb Lucios

Bucătărie Modernă cu Canturi pe alb Lucios

Bucătăria cu colțuri de alb lucios  e pictată în culoarea lemnului de cireș pentru a fi dinamică și plăcută din punct de vedere estetic. Întreaga atmosferă e înviorată cu lumină strălucitoare, ceea ce aduce un plus de vizibilitate și vibrație ambientului. Pe lângă stilul fantastic, funcționalitatea bucătăriei este la cel mai înalt nivel datorită mecanismelor de închidere și deschidere line și silențioase. Dacă doriți ceva care să învioreze starea de spirit a casei dumneavoastră, alegeți acest design de mobilier.