Pat Tapitat Malaga

Cu o preț de la 2875  RON,  în funcție de preferințele dvs., vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI , unde puteți personaliza / configura și comanda online acest model de pat.

Este un model de pat complet tapitat , realizat la comanda, ce surprinde prin eleganta si farmec desosebit. Designul in liniile simple si culoarea atemporala alba confera ambientului rafinament si prospetime. Astfel, acest pat matrimonial devine locul preferat pentru relaxare si deconectare. Se imbina perfect rolul estetic cu cel functional, avand ca rezultat fluidizarea spatiului intim al dormitorului cat si o mai buna valorificare a acestuia. Dormitorul înseamnă liniște și relaxare. Alegerea patului potrivit este esențială în amenajarea unui dormitor, aici fiind locul unde ne petrecem o treime din viață. În plus, patul este menit să ne aducă odihnă și deconectare după o zi obositoare de muncă. Patul tapițat Malagaeste elegant și ușor de asortat. Liniile simple, designul și tapițeria sunt punctele lui forte, oferindu-i avantajul de a se potrivi cu cât mai multe amenajări.

tablie-pat-malaga-fixa-tapitata-in-piele-ecologica-alba-accesorizata-cu-butoni-imbracata-cu-burete-curbat-de-50-mm
DSC 0003 1 1
Pat 160x200 tapitat model Malaga avand inclus somiera cu sistem de ridicare si lada depozitare picioare plastic min
Sistem de ridicare somiera pentru paturi cu lada depozitare asamblate prin prindere cu coltare metalice model iak.ro min
Untitled 1 1 6