Pat Tapitat Valencia

Cu un preț începând de la 2450 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Stiati ca ne petrecem o treime din viata dormind, somnul fiind cel care ne influenteaza sanatatea, cat si starea de spirit pentru ziua urmatoare. De cate ori nu v-ati trezit mai obositi decat atunci cand ati mers la culcare? Acest lucru se datoreaza atat stresului la care sunteti supusi zi de zi, dar un rol important il joaca patul impreuna cu salteaua. Pe langa pat, care trebuie sa fie rezistent si realizat din materiale de calitate si salteaua trebuie sa fie pe masura. O saltea buna nu trebuie sa fie nici prea moale nici prea tare. Marimea saltelei trebuie sa fie suficient de mare incat sa va miscati lejer in timpul somnului. Este important sa stiti cateva sfaturi utile legate de achizitionarea, intretinerea si pastrarea saltelei. In momentul achizitionarii saltelei este indicat sa testati salteaua cam 15 minute pentru a fi convinsi de achizitia ce urmeaza sa o faceti. In ceea ce priveste durata de viata a saltelei , este indicata utilizarea somierei pentru a se aerisi si pentru evitarea producerii acarienilor.

Patul tapitat cu stofa cu design ul deosebit de fin si modern va aduce un plus de confort si de relaxare totala min 1
Pat matrimonial tapitat cu stofa este extrem de functional datorita sistemului de somiera metalica rabatabila prevazuta cu pistoane pe gaz min
Pat matrimonial tapitat in stofa gri cu lada pentru depozitare iak.ro min
Pat tapitat Valencia cu lada de depositare cu somiera rabatabila cu doua pistoane gaz si picioare lemn si inox min
Patul tapitat cu stofa cu design ul deosebit de fin si modern va aduce un plus de confort si de relaxare totala min 1
Testiera 160 de pat tapitat cu stofa gri model valencia si cu posibilitate de a pune butoni imbracati sau cristale swarovski min

Patul tapitat se realizeaza pe comanda in functie de optiunile fiecarui client. Acest model de pat este confectionat din pal hidrofugat, burete si este imbracat in totalitate in stofa gri. Textura materialului si culorile pot varia in functie de dorintele fiecarui client. Materialele disponibile sunt: stofa, piele naturala, piele ecologica. Patul este prevazut cu somiera rabatabila.