Pat Tapitat Mallorca

Cu un preț începând de la 2775 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Constrastele atrag in general si accentueaza diferite forme cu un design aparte. Personalitatea acestui model de pat este data de simpla combinatie intre cele doua culori plus precizia executiei cusaturilor la imbinari. Designul tabliei atrage prin cusatura, model si cromatica. Patul este prevazut cu sistem de ridicare (somiera) si lada pentru depozitare ce la randul ei poate fi simpla cat si compartimentata dupa cerintele clientilor. Datorita pistonului pe gaz al somierei forta necesara ridicarii acesteia este minima astfel facilitand accesul foarte lejer la lada patului. Somiera este special conceputa pentru a oferi un confort sporit fiind ajutata de lamelele flexibile din lemn stratificat sustinute pe un cadru metalic. Cadrul si tetiera ca structura sunt realizate din pal hidrofugat foarte rezistent, plus elementele ce consolideaza intreg ansamblul de piese realizate din otel. Tapiteria, pe langa optiunea piele ecologica se poate realiza din piele naturala cat si stofa in diferite nuante in functie de preferinte si necesitatile clientilor.

Detali tablie 180 tapita din stofa Prestige 2769 gri deschis si interior tablie stofa prestige 2767 vernil min
model tablie fixa tapitata in piele ecologica alb si negru rezistenta la uzura si usor de intretinut pe structura din pal hidrofugat vedere laterala min
Pat tapitat cu sistem iak.ro cu vedere interioara a ladei de depozitare diverse min
Tablie de pat 160 model Mallorca gri deschis cu turcoaze min
tablie pat tapitata 160 in piele ecologica combinata alb si negru palma cu model vedere frontala min