Pat Tapitat Bilbao

Cu un preț începând de la 2150 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Tendintele in amenajare in ziua de astazi obliga designerii sa isi depaseasca limitele generand idei cat mai ingenioase si practice in acelasi timp. Modelul de pat beneficiaza de un design curat, simplu, dar in acelasi timp rafinat. Este tapitat in totalitate in piele ecologica de culoare neagra cu o rezistenta sporita in timp. Acesta este prevazut cu o lada extrem de incapatoare pentru depozitat lenjerie. Atat designul cat si cromatica aleasa a materialului este de efect. Structura din care este confectionat este din pal hidrofugat, iar elementele de legatura si conexiune sunt realizate din otel pentru a asigura stabilitate si rezistenta in timp. Suportul pentru saltea si anume somiera este dublu consolidata pe o rama metalica vopsita in camp electrostatic. Gradul de rezistenta mai este asigurat si de lamelele flexibile din lemn stratificat a somierei. Modelul tabliei creeaza un aer sofisticat si elegant prin insertiile butonilor din piele cat si acuratetea cusaturilor.

Model tablie pat 160 Bilbao tapitata in piele ecologica neagra vedere frontala min 1
Model pat matrimonial Bilbao tapitat in piele ecologica neagra rezistenta accesorizat cu lada incapatoare min
Model tablie pat 180 Bilbao tapitata in piele ecologica neagra rezistenta la uzura min
Model tetiera pat Bilbao tapitata in piele ecologica neagra rezistenta inalta accesorizata cu nasturi min
Pat tapitat 160 Bilbao cu lada de depozitare cu somiera rabatabila din lemn stratificat de fag min
Pat tapitat 160 cu butoni din material piele ecologica neagra bilbao cu model tablie accesorizata min
Pat tapitat 180 in piele ecologica neagra alicante cu lada pentru depozitare diverse vedere frontala min
Pat tapitat bilbao din material piele ecologica neagra cu nasturi din piele si somiera metalica rabatabila inclusa min
Pat tapitat din material piele ecologica neagra bilbao cu nasturi din piele si somiera metalica rabatabila inclusa vedere frontala min