Pat Dehusabil Vintage

Cu un preț începând de la 2350 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Elegant dar versatil, patul dehusabil Vintage se integreaza perfect in dormitorul copilului dumneavoastra. Modelul este capitonat integral cu burete de 50 mm, iar tapiteria din stofa VINTAGE  200 ofera impact si originalitate. Materialul este foarte rezistent atat la uzura in timp cat si la curatat. Materialul se poate dehusa usor putand fi spalat atat in masina de spalat cat si la o curatatorie profesionala.

Detaliu la cusatura a tabliei patului dehusabil Vintage cu model pernute patrate si cilindrice pentru o relaxare placuta 1
Modelul Vintage si cusatura husei dehusabile si usor detasabile ce creeaza o armonie epocala
Pat dehusabil copii la comanda cu model Vintage cu detalii la cusatura tip fusta detasabila si usor de spalat si de aplicat
Pat dehusabil de copii model Vintage cu o eleganta epocala clasica ce se poate combina si cu un decor modern
Pat dehusabil model Vintage de copii happy flowers la comanda cu lada de depositare cu doua pistoane pe gaz

Modelul Vintage si cusatura husei dehusabile si usor detasabile ce creeaza o armonie epocala Modelul este capitonat integral cu burete de 50 mm, iar tapiteria din stofa VINTAGE  200 ofera o senzatie de eleganta clasica. Materialul se poate dehusa usor putand fi spalata  atat in masina de spalat cat si la o curatatorie profesionala. Cand intervine uzura estetica intreaga tapiterie se poate schimba cu usurinta. Se pot alege diferite combinatii de nuante si texturi in functie de necesitatile dumneavoastra. Salteaua este sustinuta de somiera rabatabila metalica cu lamele din lemn stratificat de fag sustinute cu cadru de otel si cu sistemul rabatabil al acesteia ce faciliteaza efortul. Dispunerea lamelelor faciliteaza ventilatia saltelei, iar modelul de pat se prezinta cu o lada pentru depozitare foarte incapatoare si usor accsesibila. Picioarele patului au inaltimea de 80 mm fiind ascunse pentru un aspect estetic unitar. Se poate accesoriza cu perne tapitate in culoarea aleasa a intregului pat cat si in contrast.