Mobilier Modern Living Italia

Living-ul sau sufrageria este spațiul central al oricărei case, locul unde se adună întreaga familie pentru petrecerea timpului liber, pentru relaxare, distracție și deconectare. Asa cum este și firesc, nu există un living, fără elemente estetice, practice și funcționale de mobilier, însă cea mai mare provocare este găsirea unui living modernelegant, de calitate și… de ce nu, la un preț avantajos. La Yulmob Bacău puteți găsi consiliere, proiectare și cele mai bune soluții în realizarea mobilierului la comandă pentru living, de la cel în stil clasic, până la cel minimalist sau modern.

dormitor cu usi din rame aluminiu cu sticla vopsita neagra si folie protectoare10 1
dormitor cu usi din rame aluminiu cu sticla vopsita neagra si folie protectoare11
dormitor cu usi din rame aluminiu cu sticla vopsita neagra si folie protectoare12
mobilier-modern-pentru-living-realizat-din-mdf-infoliat-piatra-maro-cu-fronturi-mdf-vopsit-lucios-capucino-ral-1019-suport-tv-din-lemn-masiv-stejar-natur-sertare-silentioase-si-balamale-blum

Acest mobilier modern pentru living face parte dintr-un proiect mai amplu efectuat prin deplasarea echipei Yulmob în Italia. Living-ul este realizat din MDF înfoliat piatră, combinat cu fronturi din MDF vopsit capucino lucios, RAL 1019, interior pal alb fibră, suport TV din lemn masiv stejar natur, balamale și sertare silențioase blum.