Bucatarie Alb Bordo Lucios

Pentru o bucătărie realizată la comandă, prietenoasă și veselă, combinația de roșu bordo și alb este alegerea ideală. Din proiectele Yulmob vă prezentam o bucătarie modernă realizată din MDF vopsit lucios RAL 3004, MDF alb lucios RAL 9003, sertare silențioase cu amortizare Blum, blat din granit și electrocasnice încorporabile Hotpoint Ariston.

Mobila Bucatarie Moderna realizata din Mdf Vopsit Alb Ral 9003 si Rosu Bordo cu frigider Incastrabil 1 1
Mobila bucatarie cu blat si plinta de apa din granit si manere din Aluminiu Lucios
Mobila Bucatarie cu detaliu imbinare blat granit
Mobila Bucatarie Moderna cu masca centrala si spatiu pentru depozitat diverse
Mobila bucatarie moderna la comanda realizata din Mdf Vopsit Lucios Alb Bordo cu electrocasnice incorporate Hotpoint Ariston
Mobila Bucatarie Moderna realizata din corpuri suspendate din Mdf Vopsit Alb Ral 9003 cu hota incastrabila
Mobila Bucatarie moderna realizata din Mdf Vopsit Lucios Alb Ral 9003 si Rosu Bordo cu electrocasnice Incorporabile
Mobila bucatarie moderna realizata din Mdf Vopsit Lucios Rosu Bordo
Mobila bucatarie realizata din Mdf Vopsit Lucios Alb Rosu cu blat din Granit si manere din Aluminiu

Datorită tehnologiei avansate, bucătăria poate fi dotată cu o gama variată de sisteme de închidere și deschidere pentru uși, sertare și sisteme de ridicare a panourilor frontale. Pentru a beneficia de o închidere lină și fără zgomot a ușilor și sertarelor, se poate opta pentru un sistem de amortizare silențios. Cu ajutorul feroneriilor Aventos de la Blum, fronturile superioare se pot ridica fără efort. Acest mecanism este prevăzut cu un stop variabil ce permite fronturilor să rămâna deschise în orice poziție se dorește. Sistemele Aventos asigură un confort ridicat și o închidere silențioasă, indiferent de greutatea și dimensiunile fronturilor.