Mobila Bucatarie Black

Mobila de bucatarie poate ajuta la revitalizarea bucatariei si de asemenea va poate transforma vechea bucatarie. Mobila de bucatarie moderna este uneori minimalista si urmareste confortul si utilitatea mai degraba decat masivitatea. Acest lucru iese repede la iveala in timpul utilizarii ei zilnice, deoarece bucatariile sunt folosite frecvent si intensiv. De-a lungul timpului am identificat trei lucruri esentiale ce fac mobila de bucatarie sa fie practica: desfeasurarea cu usurinta a treburilor, utilizarea optima a spatiului si confortul ridicat la miscare. De asemenea si folosirea materialelor de ultima generatie si a sistemelor ergonomice permit crearea unei mobile de bucatarie moderne si faciliteaza folosirea spatiilor de depozitare la maxim. Cand proiectam o mobila de bucatarie la comanda o gandim pana in cele mai mici detalii, astfel incat sa asiguram maxim de functionalitate si confort si nu in ultimul rand o imagine eleganta si placuta ochiului. Bucataria si-a castigat un rol tot mai important intr-o locuinta, nu este doar spatiul in care gatim, ci si o incaperea placuta si primitoare in care servim micul dejun si ne facem planuri pentru ziua care incepe, luam masa impreuna cu familia sau ne relaxam la o cafea impreuna cu prietenii.

Mobila Bucatarie Black Corp cu Scurgator Vase de 900 mm cu sistem electric Aventos HF Servo Drive 1
Mobila Bucatarie Black Corp de 300 pentru acces Camin Vizitare
Mobila Bucatarie Black Corp deasupra Frigiderului cu sistem electric Aventos HK Servo Drive
Mobila Bucatarie Black cu chiuveta din Granit Black Alveus cu Baterie Inox
Mobila Bucatarie Black cu profil maner pentru Mobila de Bucatarie Moderna
Mobila Bucatarie Black cu Sisteme Electrice de deschidere a corpurilor Suspendate
Mobila Bucatarie Black cu Sticla Vopsita Negru intre Blat si Corpurile suspendate
Mobila Bucatarie Black Cuptor Whirlpool electric Plita Samsung Inductie
Mobila Bucatarie Black Mobila la comanda Bacau
Mobila Bucatarie Black Sertar sub Cuptor Joly format din Sertare Blum
Mobila Bucatarie Black Sertare cu Amortizare Blum
Mobila Bucatarie cu Frigider Freestanding Whirlpool Black Corp cu Scurgator Vase de 900 mm cu sistem electric Aventos HF Servo Drive
Mobila Bucatarie din MDF infoliat Black
poză 1

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din: usi din MDF Negru Lucios infoliat, interiorul corpurilor modulare sunt realizate din Pal melaminat Alb Titan, perete din sticla incorporat in mobila, denumit si Waterfall. Waterfall este o solutie moderna, creativa si estetica de amenajare a bucatariei. Este compus din profile de aluminiu cu ajutorul carora se construieste o structura, inchisa cu sticla, in spatiul dintre blat si corpurile suspendate. Un mobilier de bucatarie care face din stilul minimalist cartea sa de vizita. La o bucatarie, cel mai frecvent intalnit accesoriu este manerul care aici este inlocuit cu o solutie eleganta: profil maner Gola din aluminiu vopsit negru. Acesta se integreaza discret in front, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de un mobilier estetic si functional. Profilele sunt disponibile in doua finisaje: aluminiu si aluminiu lucios. Profilele Gola pot fi utilizate pentru toate tipurile de corpuri: fronturi de usi, fronturi de sertare, corpuri coloana si corpuri suspendate. In acest fel, puteti pastra o imagine unitara a mobilierului, indiferent de configuratia acestuia, sistem de ridicare pentru usile de la corpurile suspendate Aventos HF si Aventos HK care sunt actionate electric, pentru o deschidere usoara, o miscare ca de plutire precum si o inchidere la fel de usoara. Un sistem electric la deschidere extinde posibilitatile de configurare in bucatarie,deoarece cu acesta se pot deschide foarte simplu si fronturile fara maner, canturi ABS, blat termorezistent Negru Lucios, plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, separator inox tacamuri, sertare cu amortizare, scurgator vase. Mobila la comanda Bacau.