fbpx
Scaune

Scaune

Scaun Directorial Oklahoma Pdh

Cu un preț începând de la 1086 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de scaun.

Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma. Oklahoma dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar  care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Suportul lombar este reglabil atât în adâncime cât și în înălțime. Șezutul scaunului este realizat din burete de densitate mare și oferă un suport confortabil utilizatorului chiar și în condițiile unei munci  îndelungate.

Brațele reglabile, baza piramidală din aluminiu șlefuit și role  gumate sunt opțiuni standard pentru fiecare scaun Oklahoma. Mecanismul  “syncron” cu antișoc acționat prin două manete permite reglarea în 4  trepte posibile a unghiului dintre spătar și șezut, reglarea pe înălțime și reglarea tensiunii oscilației (ușurința balansului) în funcție de  greutatea utilizatorului.

Scaun Directorial Oklahoma Pdh1086 Lei

 

 

Oklahoma dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale

Silueta distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma

Suportul lombar este reglabil atât în adâncime cât și în înălțime

Dimensiuni: Oklahoma Pdh/Oklahoma
Înălțime scaun min: 131 cm/109 cm
Înălțime scaun max: 121 cm/101 cm
Înălțime șezut min: 49 cm
Înălțime șezut max: 57 cm
Adâncime șezut: 49.5 cm
Lățime șezut: 51 cm
Lățime scaun cu brațe: 63-69 cm
Lățime spătar: 51 cm
Înălțime spătar: 59 cm
Greutate scaun: 21 kg/20.4 kg
Bază: 69 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text