fbpx
Scaune

Scaune

Scaun Directorial Genidia

Cu un preț începând de la 3833 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de scaun.

Primul scaun ergonomic echipat cu dispozitiv de avertizare asigură  postura corecta a utilizatorului. Multi dintre noi, cand lucram la birou folosim numai partea din fata a sezutului, astfel spatele nostru se indeparteaza de la spatarul scaunului sau ramane un spatiu gol intre coloana vertebrala si suportul lombar. Aceasta postura genereaza o tensiune in corpul nostru. Pentru a ne obisnui cu o postura corecta, Genidia are integrat in partea din fata a sezutului un sensor de presiune. Dupa 60 secunde  acest sistem ne avertizeaza cu un semnal sonor sa corectam pozitia noastra pe scaun. Sistemul de avertizare este interactiv, semnalul nu trebuie oprit manual, se opreste dupa ce ne corectam postura, astfel dupa un timp acesta devine un obicei, indiferent pe ce scaun ne asezam.

Scaun Directorial Genidia3833 Lei

 

 

Brate cu top din poliuretan moale reglabile 4D (inalțime, latime, adancime, rotativ)

Imbracat intr-un mesh rezistent, cadrul urmarește linii elegante

Mecanismul este unul de tip sincron cu antișoc acționat printr-o singura maneta, intuitiv și facil de folosit. Permite un reglaj fin și fluent spatarului respectiv șezutului. Pentru a oferi un nou nivel de dinamism in munca de birou, spatarul din plasa si structura flexibila a acestuia asigura o sustinere activa a spatelui Primul scaun ergonomic echipat cu dispozitiv de avertizare asigură postura corecta a utilizatorului Rolele gumate sunt special concepute pentru rularea pe suprafete dure. Tehnologia ”Fagure 3D Matrix” asigura o distributie echilibrata a greutații Tetiera reglabila in plan vertical și orizontal foarte utila in momentele de relaxare

Tetiera reglabila in plan vertical și orizontal foarte utila in momentele de relaxare sau cand vorbim la telefon.

Imbracat intr-un mesh rezistent, cadrul urmarește linii elegante.

Pentru a oferi un nou nivel de dinamism in munca de birou, spatarul din plasa si structura flexibila a acestuia asigura o sustinere activa a spatelui și sprijina curba naturala a coloanei vertebrale.

Tehnologia ”Fagure 3D Matrix” asigura o distributie echilibrata a greutații. Presiunea exercitata pe spate este absorbita în mod uniform.

Spatar reglabil vertical cu sistem ”Up & Down” și suport lombar reglabil independent.

Pentru suport confortabil feselor și șoldului utilizatorului, șezutul asigura reglaje independente pentru adancimea, înaltimea și unghiul acestuia fata de spatar.

Mecanismul este unul de tip sincron cu antișoc acționat printr-o singura maneta, intuitiv și facil de folosit. Permite un reglaj fin și fluent spatarului respectiv șezutului.

Brate cu top din poliuretan moale reglabile 4D (inalțime, latime, adancime, rotativ)

Rolele gumate sunt special concepute pentru rularea pe suprafete dure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text