fbpx
Pat Tapitat Italia 2

Cu un preț începând de la 2950 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

După o zi agitată, oricine visează să aibă parte de relaxare și un somn odihnitor. Patul matrimonial Italia 2 este piesa vedetă în dormitor, de aceea este important să fie rezistent și confortabil. Paturile noastre complet tapițate sunt contemporane și cu personalitate. Design-ul futurist, modern, conferă ambientului rafinament și eleganță.

Detalii-de-pat-tapitat-model-tip-pietre-cu-lada-de-depositare-cu-ridicare-laterala-rabatabila-si-usor-accesibila

Detaliu-tablie-de-pat-tapitata-Italia-cu-varii-dimensiuni-ale-tabliei-si-diferite-forme

Pat-tapitat-Italia-ragazzi-cu-detaliu-tabliei-pe-lateral-avand-lada-de-depositare-sistem-rabatabil-brevetat-de-Iak-Group

Sistem-de-rabatare-a-somierei-laterale-cu-sistem-de-prindere-prin-coltare-si-detasarea-husei-dehusabile-si-prinderea-acesteia-cu-scai-velcro-

Tablie-de-pat-tapitat-copii-pe-lateral-cu-un-design-futurist-si-conceput-de-cei-de-la-Iak.ro-

Vedere-a-ladei-de-depositare-a-patului-tapitat-Italia-ragazzi-cu-rabatare-frontala-sistem-de-prindere-Iak-Group-

Vedere-a-patului-cu-tablia-tapitata-si-rama-ladei-de-depositare-complet-dehusabile-si-usor-demontabile

Vedere-din-lateral-a-ladei-de-depositare-a-patului-tapitat-si-dehusabil-cu-sistem-de-prindere-mdel-Iak-Group-

Vedere-laterala-a-patului-tapitat-Italia-ragazzi-cu-modelul-de-rama-dehusabila-detasabila-si-lada-de-depozitare

Vedere-tablie-tapitata-Italia-ragazzi-pe-lateral-cu-lada-de-depositare-si-sistem-rabatabil-demontabil-

Acest model este executat pe comanda, fiind realizat din tablie tapitata cu design elegant si lada de depozitare cu picioare din lemn, respectiv stofa French Velvet 669, cadru din pal hidrofugat (HDF), somiera rabatabila cu dimenasiunea de 900/2000, prevazuta cu doua pistoane pe gaz, lada depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm, panouri depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm. Patul tapitat Italia 2 are dimensiunile  1230 x 2230 iar tablia 1230 x 1200 x 80 mm. Somiera metalica rabatabila este rea;izata cu lamele din lemn stratificat de fag si cu mecanism rabatabil prevazuta cu doua pistoane pe gaz. Acest model de pat se poate realiza in mai multe combinatii de culori si stofe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text