fbpx
Pat Tapitat PARIS

Cu un preț începând de la 2975 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Patul matrimonial Paris vă oferă senzația de relaxare, liniște și confort. Texturile moi ajută la de-stres și gânduri clare după o zi obositoare. Puteți obține acest aspect folosind culori liniștitoare și neutre, împreună cu materiale calde, plăcute la atingere și texturi bogate.

Pat-tapitat-Paris-capitonata-cu-cristale-svarovski-180x200-cu-lada-depozitare-somiera-rabatabila-din-lemn-stratificat-de-fag-picioare-plastic-iak.ro_Tablie-pat-tapitat-Paris-capitonata-cu-cristale-svarovski-160x200-cu-lada-depozitare-somiera-rabatabila-din-lemn-stratificat-de-fag-picioare-plastic-iak.ro_Pat-tapitat-Paris-capitonata-cu-butoni-svarovski-180x200-cu-lada-depozitare-somiera-rabatabila-din-lemn-stratificat-de-fag-picioare-plastic-iak.ro_ Vedere-interior-pat-tapitat-Paris-capitonata-cu-cristale-svarovski-180x200-cu-lada-depozitare-somiera-rabatabila-din-lemn-stratificat-de-fag-picioare-plastic-iak.ro_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text