fbpx
Pat-tapitat-Italia-ragazzi-90-cu-forme-si-dimensiuni-diverse-cu-lada-de-depositare-si-sistem-rabatabil-iak.ro
Pat Tapitat Italia Ragazzi

Cu un preț începând de la 2575 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Dormitorul inseamna relaxare si liniste. Patul tapitat Italia Ragazzi este modern si o pata de culoare in dormitorul tau. Design-ul modern si tablia din ecopiele sunt punctele lui forte, oferindu-i avantajul de a se potrivi cu cat mai multe amenajari. Pat-tapitat-Italia-ragazzi-90-cu-forme-si-dimensiuni-diverse-cu-lada-de-depositare-si-sistem-rabatabil-iak.ro

Pat-tapitat-Italia-ragazzi-120-cu-forme-cu-dimensiuni-diverse-cu-sistem-rabatabil-si-lada-de-depositare-iak.ro

Vedere-tablie-tapitata-Italia-ragazzi-pe-lateral-cu-lada-de-depositare-si-sistem-rabatabil-demontabil-e1508526686515

Patul beneficiaza de o structura rezistenta din pal hidrofugat cu elemente de conexiune din otel rezistent ce consolideaza cadrul oferind rezistenta si stabilitate in timp. Acest model de pat se poate realiza in mai multe combinatii de culori si stofe. Acest model de pat ITALIA RAGAZZI este tapitat in intregime in piele ecologica, cu  structura cadru din pal din HDF (pal hidrofugat), somiera rabatabila cu dimensiunea de 900/2000 prevazuta cu doua pistoane pe gaz, cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm, panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm, dimensiunile patului sunt: 1230 x 2230 x 350 (415 cu picioare h80), dimensiunile tabliei sunt: 1200 x 1200 x 80 (1230 cu picioare h80), somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag si cu mecanism rabatabil prevazuta cu doua pistoane pe gaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text