fbpx
Pat Dehusabil Vigo

Cu un preț începând de la 2395 RON, în funcție de preferințele dumneavoastră, vă invităm să vizitați și magazinul nostru online AICI, unde vă puteți personaliza/configura și comanda online acest model de pat.

Modelul de pat, cu un design in linii simple dar elegante, aduce un plus de farmec si rafinament dormitorului. Structura intreaga a patului este realizata din pal hidrofugat, iar elementele ce compun patul sunt demontabile. Sistemul de consolidare a pieselor sunt confectionate din fier ce ofera rezistenta structurala intreg ansamblului. Tapiteria din care este confectionat patul prezinta un grad mare de rezistenta la uzura in concluzie se poate spala cu usurinta sau se pot schimba culorile in functie de necesitatile sau preferintele clientului. De asemenea se pot combina mai multe texturi si mai multe nuante. Suplimentar se pot comanda huse separate. Pernele accesorizeaza tablia patului. Aceste accesorii se pot realiza din aceeasi gama cromatica cu cadrul patului cat si in orice combinatie de culori, texturi si stofe. Componentele de asamblare ale patului sunt metalice si au fost vopsite in camp electrostatic pentru o buna rezistenta in timp. Structura cadrului este de 70 mm. Grosimea buretelui folosit la acest tip de pat este de 10 mm, astfel clasicile lovituri in pat devin un mit. Calitatea superioara a stofei din care este tapitat patul se simte la atingere si la imbinarea cusaturilor. Modelul prezinta lada de depozitare pentru a optimiza nevoia de spatiu. Somiera metalica rabatabila ajuta la stabilizarea saltelei, la ventilatia ei prin dispunerea lamelelor din lemn stratificat usor flexibile si cu distante intre ele. Pistoanele pe gaz ajuta la mobilitatea sa. Pentru ca patul sa fie usor de transportat in orice localitate este proiectat pe un sistem demontabil  practic si usor de asamblat.

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil cu somiera metalica rabatabila inclusa si 2 perne

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil cu somiera metalica rabatabila inclusa si 2 perne

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil cu somiera metalica rabatabila

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil cu somiera rabatabila inclusa deschidere frontal

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil cu somiera rabatabila inclusa deschidere spatiu

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil cu somiera rabatabila inclusa

Pat dehusabil Vigo Stofa G 3519 cu cadru demontabil si cu somiera metalica rabatabila inclusa si 2 perneDescrierea Patului dehusabil Vigo:

– Pat dehusabil din Stofa G3519  Whenghe

– Pat dehusabil cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)

– Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz

– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm

– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm

– Dimensiunile patului sunt  2050 x 1670 x 950

– Dimensiunile tetierei (tablie) sunt : 950 x 1670

– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz

– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile

Made in Romania

Flag_of_Romania.svg

1 Comment to Pat Dehusabil Vigo

  1. mariana

    PRET 160/200 dimensiune saltea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text