fbpx
Bucatarii

Mobila Bucatarie Bacau

Mobila Bucatarie Rustica

Mobila de bucatarie poate ajuta la revitalizarea bucatariei si de asemenea va poate transforma vechea bucatarie. Mobila de bucatarie clasica urmareste confortul si utilitatea mai degraba decat masivitatea. Acest lucru iese repede la iveala in timpul utilizarii ei zilnice, deoarece bucatariile sunt folosite frecvent si intensiv. De-a lungul timpului am identificat trei lucruri esentiale ce fac mobila de bucatarie sa fie practica: desfasurarea cu usurinta a treburilor, utilizarea optima a spatiului si confortul ridicat la miscare. De asemenea, si folosirea materialelor de ultima generatie si a sistemelor ergonomice permit crearea unei mobile de bucatarie moderne si faciliteaza folosirea spatiilor de depozitare la maxim. Cand proiectam o mobila de bucatarie la comanda, o gandim pana in cele mai mici detalii, astfel incat sa asiguram maxim de functionalitate si confort si nu in ultimul rand o imagine eleganta si placuta ochiului. Bucataria si-a castigat un rol tot mai important intr-o locuinta, nu este doar spatiul in care gatim, ci si o incapere placuta si primitoare in care servim micul dejun si ne facem planuri pentru ziua care incepe, luam masa impreuna cu familia sau ne relaxam la o cafea impreuna cu prietenii.

mobila de bucatarie clasica la comanda bacau

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din: usi din MDF Bej Antichizat, iar interiorul corpurilor sunt realizate din MDF Bej, manere aurii cu motive florale, blat din granit si plinta pentru blat din granit, plinta pentru picioare MDF Bej. Accesoriile folosite la aceasta bucatarie la comanda sunt accesorii Grass cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, balamale cu amortizare, cos jolly, cos gunoi, separator inox tacamuri.

7 Comments to Mobila Bucatarie Rustica

 1. PAVEL LAVINIA

  Buna ziua,

  M-ar interesa pretul unui mobilier de bucatarie, model rustic/ vintage alb antichizat (bej). Aveti un showroom undeva in tara pentru a vedea modelele?
  Va multumesc anticipat,
  Lavinia.

 2. mihaela

  Buna ziua. Va rog frumos imi puteti spune care e pretul acestei bucatarii? Multumes.

 3. luiza

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o mobila de bucatarie in genul asta dar o lungime de doar 2.5 m. Se poate sa-mi spuneti pretul bucatariei?

 4. Delia

  Buna ziua! Imi puteti spune pretul unei bucatarii de genul acesta?

 5. toader elena

  CAM CAT M,AR AJUNGE O BUCATARIE ASA,LA DIM 3 PE 2,40? MULTUMESC

 6. Violeta

  Buna ziua. As vrea sa stiu cat costa aceasta bucatarie. Si ce program aveti de sarbatori
  Va multumesc

 7. Știe cineva până la urmă care e prețul unei bucătari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text