fbpx
Bucatarii

Mobila Bucatarie Bacau

Mobila Bucatarie Alun

Bucatariile Yulmob sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale. Designul exclusiv, nuantele variate, calitatea mobilei si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care ti-o doresti. Mobila de bucatarie creata de noi foloseste cea mai noua tehnologie. Mobila este adaptata pe gustul tau. Cromatica si linia stilistica accentueaza caracterul clasic al mobilei de bucatarie. Aceasta mobila de bucatarie iti ofera toate spatiile de gatit si de depozitare necesare. Mobila este foarte usor de intretinut si este rezistenta la caldura, socuri mecanice si apa. Poti comanda propria amenajare adaptata perfect spatiului pe care il ai la dispozitie in bucatarie.

mobila de bucatarie clasica yulmob

Mobila de Bucatarie Clasica cu nuanta de Nuc corp inferior compartimentat dotat cu feronerie silentioasa

Mobila de Bucatarie Clasica cu nuanta de Nuc corp inferior compartimentat dotat cu feronerie silentioasa si electrocasnice incorporate

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi Alun, iar interiorul corpurilor modulare sunt  realizate din MDF Alun, manere aurii cu motive florale, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent Quartit Bej plinta pentru blat din MDF Alun, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din MDF Alun. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.

1 Comment to Mobila Bucatarie Alun

  1. Mariana

    Buna ziua. Am 7m baza plus corpurile suspendate. As vrea sa imi spuneti un pret la acest model,va rog frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text