fbpx
Bucatarii

Mobila Bucatarie Bacau

Mobila Bucatarie MDF Mahon

Executata la comanda cu diferite moduri de deschidere, cu o varietate de materiale şi o gamă de cele mai recente tendinţe de culoare, starea de spirit este un proiect vast care a primit diferite arome, pline de idei noi şi soluţii elegante, atributele unei bucatarii rafinate.

Mobila de Bucatarie cu un design Clasic cu nuante de Mahon dotata si complet utilata cu electrocasnice din cele mai noi game

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Mahon, interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din MDF Mahon, manere aurii rotunde, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent bej, plinta pentru blat, plinta picioare MDF mahon. Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare cu amortizare Blumotion, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare Blumotion, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.

4 Comments to Mobila Bucatarie MDF Mahon

 1. Dumitru Antoanela

  Buna seara!

  As dori sa va intreb daca imi puteti da un pret estimativ pt mobila clasica de bucatarie mdf Mahon si daca se poate face la comanda si in Bucuresti.Va multumesc frumos si astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.O seara frumoasa!

  Uitati mai exact link-ul catre mobila de care va spun https://www.yulmob.ro/?portfolio=clasic-8

 2. viorel

  VREAU UN PRET LA MOBILA

 3. BUNA VREU SI EU PRET LA MOBILA

 4. emil

  doresc un pret la mobila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text