fbpx
Mobila Dressing

Mobila Bacau Dressing

Dressing Pal Latte Crossline

Dimensiunea dormitorului, cat si stilul decorativ sunt printre factorii esentiali in amenajarea unui dormitor. Indiferent de preferintele dumneavoastra, trebuie sa respectati totusi niste reguli de design interior, deoarece va ajuta sa amenajati dormitorul perfect. O mobila de dormitor la comanda va va ajuta sa folositi spatiul pe care il aveti in dormitor cu atentie. Majoritatea si-ar dori sa aiba o canapea mare, sezlonguri sau o zona completa de relaxare, insa acest lucru nu este intotdeauna realizabil intr-un dormitor mic.

Compartimentare interioara dressing modern realizat din Pal Dublat Latte Crossline in 2 usi cu rama din dur aluminiu

Dressing matrimonial modern realizat din Pal dublat Latte Crossline 836SDSU cu Oglinda si spatiu pentru depozitare diverse

Mobilier Dressing modern realizat la comanda din Pal dublat Latte Crossline 836SDSU in 2 usi glisante si Oglinda

Noptiera realizata din Pal dublat Latte Crossline 836SDSU cu maner din aluminiu si sertar pe glisiera Blum

Determinati cat de mult spatiu aveti nevoie in dormitor. O fereastra sau o zona adiacenta dormitorului principal este ideala. Daca asa ceva nu intra in planurile dumneavoastra, un scaun intr-un colt ar putea fi ideea potrivita si nu ar aglomera dormitorul. In cazul unui dormitor mare, nu vor exista probleme de spatiu. In schimb alegeti o mobila de dormitor care sa evidentieze spatiul mare.

2 Comments to Dressing Pal Latte Crossline

  1. Gabriela

    Buna seara.
    Ce pret are acest dressing?
    Multumesc

  2. Cociu Dina

    pret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text