fbpx
Dormitoare

Mobila dormitoare

Mobila Dormitor 2 Usi Glisante

Desi ofera mult spatiu pentru depozitare, dressingul masiv inchis prin doua usi glisante cu sticla vopsita neagra si oglinda pe rama de aluminiu cat si noptierele suspendate aceste piese creeaza spatialitate. Patul si noptierele suspendate dau senzatia de fluiditate la nivelul podelei iar oglinzile aplicate pe suprafata dressingului dau dimensiune si profunzime incaperii. Aceste trucuri folosite in design-ul interior sunt simple dar au un efect spectaculos, fiind indicate in spatii limitate. Patul tapitat cu piele ecologica alba cu somiera rabatabila confera acuratete. Cromatica Alb Negru este una bine aleasa, astfel putand introduce in spatiu cu usurinta si alte accesorii de decor.

Mobila Dormitor Pat Tapitat cu Piele Ecologica si Somiera Rabatabila

Mobila Dormitor Rame Aluminiu cu Sticla Vopsita Negru Lucio si cu Oglinda in doua Usi Noptiere suspendate

Mobila Dormitor Rame Aluminiu cu Sticla Vopsita Negru Lucio si cu Oglinda in doua Usi

Piesa de mobilier tip dressing este realizata cu rame aluminiu cu sticla vopsita securizata neagra, cu banda pe mijloc cu oglinda, si 2 usi glisante. Patul matrimonial tapitat este realizat din piele ecologica alba, cu somiera rabatabila, si doua noptiere suspendate.

 

6 Comments to Mobila Dormitor 2 Usi Glisante

 1. Acest mobilier confera dormitorului eleganta si rafinament, combinatia alb-negru nu se demodeaza niciodata . Un dormitor modern, sofisticat, care creeaza o stare de bunadispozitie si confort.

 2. alin

  Un pret?

 3. Vladut

  Un pret pentru acest dormitor ?

 4. Florin

  Va rog sa-mi spuneti un pret pentru acest dormitor.

 5. Ciprian

  Pret va rog

 6. Bună, la ce preț este acest dulap? Ar fi posibil la comanda și mai mare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text