fbpx
Dormitoare

Mobila dormitoare

Mobila Dressing 2 Usi Glisante

Pe langa un pat confortabil, in dormitor mai ai nevoie si de un dressing incapator. De asemenea un o mobila moderna te va ajuta sa te relaxezi mai bine, si sa te trezesti incarcat cu energie pozitiva in fiecare dimineata. Cel mai frumos decor intr-un dormitor, este acela in care va simtiti mai bine. Pentru a fi sigur ca vei avea dormitorul dorit, este de preferat sa consultati un designer. Aceste te va ajuta cu sfaturi in alegerea culorilor, amplasarea diferitelor piese de mobilier si chiar proiectarea lor pentru a fi cat mai aproape de ce va doriti.

Dulap Dormitor cu doua usi glisante cu profil aluminiu si usi MDF Lucios Mov Alb Dulap Dormitor din MDF Lucios cu doua usi glisante prevazute cu amortizare la inchidere Mobila Dormitor la comanda compartimentare dulap mobila bacau la comanda Dormitor Dulap din Pal de 38 mm Mobila Dormitor Modern la Comanda Dormitor Noptiera din Pal Dublat Wenghe Dakar cu Fetele Sertarelor din MDF Lucios Mov si Alb

Dressing-ul acestui dormitor este realizat cu doua usi glisante cu profil aluminiu si usi MDF lucios mov alb. Cele usi glisante sunt prevazute cu amortizare la inchidere. Dulapul este realizat din pal dublat de 38 mm. Noptierele sunt realizate din pal dublat Wenghe Dakar cu fete din MDF lucios mov si alb.

1 Comment to Mobila Dressing 2 Usi Glisante

  1. Buna ziua, ce pret are acest dressing?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text