fbpx
Dormitoare

Mobila dormitoare

Mobila Dormitor Dressing

Sunt multe tipuri de spatii asociate cu dormitorul, dar toate sunt diferite: putem vorbi de dormitor matrimonial, de dormitor pentru o singura persoana sau un dormitor pentru copii. Fiecare tip de dormitor dezvolta nevoi diferite, iar mobila de dormitor trebuie adaptata spatiului si persoanei/persoanelor care vor sta in dormitor. Luati in considerare acest lucru in momentul in care realizati planul de amenajare al dormitorului si cand veti cumpara mobila de dormitor. Cheia unei amenajari perfecte consta in evaluarea camerei, in cazul de fata al dormitorului. Intelegerea acestei necesitati va va ajuta la informarea ulterioara a planului dormitorului care include iluminarea, accesoriile pentru geamuri si alte elemente de acest gen.

 Mobila Dormitor Usi Dressing cu Profil Aluminiu si Sticla Vopsita Negru cu Rosu

Dulap Dormitor la Comanda cu Doua Usi Glisante din sticla vopsita si interior din pal Wenghe Dakar

Mobila la Comanda, Compartimentare Dressing

Pat Matrimonial din Pal Wenghe Dakar si Noptiere Wenghe Dakar Cu Sticla Vopsita Rosu

Mobila Moderna Dormitor Noptiera din pal Wenghe Dakar cu sertar cu amortizare si sticla rosie vopsita cu folie de protectie

Acest mobilier tip dressing este realizat cu 2 usi glisante din sticla vopsita securizata rosu si negru, cu profile aluminiu, si interior pal Wenghe Dakar. Dressing ul este prevazut cu diverse compartimente de depozitare atent gandite. Patul matrimonial este realizat din pal Wenghe Dakar cu 2 noptiere din pal Wenghe Dakar cu fronturi din sticla rosie vopsita securizata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text