Dormitoare

Mobila dormitoare

Dressing 3 Usi Oglinda

Dressing-ul este o modalitate eficientă de depozitare într-un dormitor, atât din considerente estetice cât și din nevoia de a profita de fiecare centimetru de spațiu. Cel mai practic mod de a achiziționa un dressing este la comandă, astfel încât îți poți personaliza piesa de mobilier în funcție de necesități, preferințe, spațiu și buget.

Dressing Yulmob modern realizat la comanda cu 3 usi culisante cu oglinda fumurie

Dressing Yulmob modern realizat la comanda cu 3 usi culisante cu sticla fumurie si folie protectoare

Dressing Yulmob modern realizat la comanda cu 3 usi culisante cu oglinda fumurie si folie protectoare

Dressing Yulmob modern realizat la comanda cu 3 usi culisante cu oglinda fumurie si folie protectoare

Dressing realizat la comanda cu 3 usi culisante cu oglinda fumurie si folie protectoare, interior pal alb 18 mm, canturi ABS 2 mm, usi cu sina ghidare prinsa de tavan si sina rulare lipita pe parchet, usi cu perie praf

Acest dressing cu design modern, elegant, este realizat la comandă cu 3 uși culisante cu pistoane amortizare, rame aluminiu vopsite integral negru mat. Placarea ușilor cu oglinzi fumurii cu folie protectoare mărește spațiul și îl luminează. Interiorul acestui dressing este realizat din pal alb de 18 mm cu canturi ABS de 2 mm. Ușile sunt prevăzute cu șina ghidare prinsă de tavan și șină rulare lipită pe pardoseală cât și perie antipraf.

 

3 Comments to Dressing 3 Usi Oglinda

 1. Ana-Maria Hurchi

  Buna ziua,

  Va rog mult sa ma ajutati c o estimare de pret pt un dulap. Dimesiune : 3,17 m lungime, 0.56 latime (cred ca se poate un picut mai adanc, dar acest lucru il puteti estima doar dvs la masuratorile finale) inaltime pana sus la tavan. Model : https://www.yulmob.ro/mobila-bacau/dormitoare/dressing-yulmob-modern-realizat-la-comanda-cu-3-usi-culisante-cu-oglinda-fumurie-si-folie-protectoare-rame-aluminiu-vopsite-negru-mat/

  Mentionez ca acestea sunt doar pt a putea face dvs o estimare dar putem face modificari in functie de materiale si spatiu.

  Multumesc mult,

 2. Victor

  Buna ziua,

  as dori o estimare ptr acelasi tip de dressing, dimensiuni 3,17m x 2,3m x 0,65.
  multumesc

 3. Bechir Alina

  Aș dori o estimare pentru dressing L 3500, H 2500, l600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text