fbpx
Dormitoare

Mobila dormitoare

Dressing Cu Pat Tapitat

Dormitorul reprezinta sanctuarul fiecaruia dintre noi de relaxare si odihna. De-a lungul timpului am invatat care sunt prioritatile clientilor nostri si stim ca acest spatiu intim trebuie sa reflecte personalitatea, gusturile precum si interesele fiecaruia. Când vine vorba de alegerea patului ca piesă de bază și cea mai importantă pentru dormitor, atunci confortul trebuie să fie incontestabil. Ar trebui să alegeți un pat funcțional cu saltea de înaltă calitate. Culorile sunt cele care contribuie în mod substanțial la toate segmentele pe care le-am enumerat. Se poate spune că ele au o importanță crucială în decorarea dormitorului.Ele dictează starea de spirit în multe cazuri, culorile luminoase,contribuie la o vizibilitate mai frumoasă și prospețime. 

Detali-interior-dressing-cu-polite-de-depozitare-si-bara-de-haine Dressing-la-comanda-yulmob-Bacau-din-pal-alb-fibros-W1000-ST-22-cu-usi-glisante Detali-lada-de-depozitare-cu-somniera-rabatabila-cu-stofa-rosie-deschisDetali-tablie-pat-tapitat-Venetian-din-stofa-rosie-deschisPat-tapitat-Venetia-cu-lada-de-depozitare

Aceasta mobila de dormitor este confectionata din pal alb fibros W1000 St22 cu abs de 2mm. Dressingul este realizat din pal alb fibors cu laterale dublate de 36mm.Compartimentarea dulapului s-a realizat in doua parti egale cu depozitare bara de haine si polite mobile. Usile glisante sunt realizate dintr-o rama duraluminiu cu interior din pal alb fibros W1000 ST22. La inchidere s-au montat pistoane de amortizare. Patul tapitat Venetian este realizat din sofa Cassablanca rosie cu spatiu de depozitare si somiera rabatabila vopsita electrostatic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text