fbpx
Mobila Bucatarie Negru Lucios

Bucataria poate fi pentru unii un spatiul de relaxare sau pentru altii locul unde experimenteaza diferite retete. Bucataria ramane spatiul in care ajungi sa petreci o parte mare din zi. Din acest motiv, trebuie sa fie confortabila si sa gasesti lucrurile usor si repede. Mobila de bucatarie realizata la comanda iti poate facilita accesul prin bucatarie si poate indeplini atat rol funcitional, cat si un rol estetic. Pentru a le organiza cat mai bine vasele de gatit in bucataria noastra, trebuie sa realizam o mica schita in care sa ne gandim unde ar trebui puse. Pe baza acestei scheme putem opta pentru o mobila la comanda, care sa transforme bucataria in locul ideal pentru fiecare. O bucatarie organizata si o mobila realizata la comanda adaptata bucatariei tale reprezinta alegerea potrivita.

Mobilier de Bucatarie Negru lucios mobila la comanda bacau bucatarii si accesorii la comanda

Mobilier bucatarie Corpuri suspendate cu usi cu sticla sablata Hota decorativa din inox si sticla

Mobila Bucatarie mdf negru cu manere lucioase si blat termorezistent alb

Mobilier pentru bucatarie cu profil inaltator blat si plinta picioare aluminiu

Plita Ariston sticla neagra tratata termic cu gratare din fonta

Mobila bucatarie cu chiuveta anticalcar din inox si masina de spalat rufe neincorporabila

Bucatarie realizata din mdf negru lucios cu corp pentru cuptor

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Negru lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb, profil aluminiu cu sticla sablata, manere argintii lucioase, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent de 60 mm, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. ca si optionale. Mobila la comanda Bacau.

1 Comment to Mobila Bucatarie Negru Lucios

  1. ADA

    Culoarea face totul, in rest mi se pare o bucatarie destul de simpla. Dar cel mai importatnt este sa fie utila si sa te simti bine, intr-o atmosfera calda si placuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text