fbpx
Mobila Bucatarie Papaya Alb

Bucataria a devenit in zilele noastre un spatiu foarte important. Bucataria poate fi sub forma unui open space sau o incapere inchisa. Aceasta nu numai ca reprezinta locul in care gatim si luam masa, ci imprumuta din calitatile unei camere de zi, fiind, la urma urmei, spatiul in care ne petrecem o mare parte din timp. Drept urmare, bucataria trebuie sa fie primitoare si confortabila si sa imbine latura functionala cu cea estetica. Noi iti oferim posibilitatea sa achizitionezi o bucatarie la comanda, care sa devina spatiul principal al casei tale si sa imbine ambele roluri. Avand multe cunostinte despre cele mai recente stiluri, oferte, culori, materiale in domeniu veti alege designul potrivit pentru bucatarie. Bucataria va deveni incaparea preferata din casa personalizata cu mobila la comanda!

mobilier de bucatarie modern la comanda yulmob mobila bacau mobila la comanda bucatarii

Bucatarie moderna Corpuri suspendate alb lucios cu corp pentru hota telescopica mobila de bucatarie la comanda bacau

Mobila de bucatarie alb lucios papaya lucios cu manere scoica negru lucios

Mobilier pentru bucatarie echipat cu electrocasnice Nardi incorporabile mobila bacau la comanda yulmob

Corpuri suspendate cu fronturi mdf alb lucios si profile aluminiu si sticla vopsita negru cu scilipici mobilier la comanda bacau

Mobila bucatarie cu profil inaltator blat si plinta picioare aluminiu

Mobila de bucatarie  la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Papaya lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL Alb Titan, rama aluminiu cu sticla vopsita negru cu sclipici, manere scoica negru lucios, canturi ABS, blat termorezistent Alb special pentru bucatarie, plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu.Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text