fbpx
Mobila Bucatarie Negru Vopsit

Achizitionarea unei bucatarii noi este un eveniment de care ne putem bucura. Tendintele si posibiliatile actuale pot face ca bucataria ta sa devina centrul locuintei, un loc in care toate activitatile culinare devin o placere si unde dumneavoastra veti fi dornic sa experimentati noi retete pentru familie si de ce nu si pentru prieteni. Trebuie avut in vedere ca achizitionarea sau realizarea unei bucatarii la comanda aduce cu sine si o oarecare provocare. O mobila de bucatarie proiectata de la inceput cu simt de raspundere si accesorizata cu feronerie de cea mai inalta calitate, poate rezista si 15-20 ani. Datorita experientiei dobandite de-a lungul anilor, am reusit sa identificam in cea mai mare parte necesitatile zilnice ale utilizatorilor bucatariei. Apeland la serviciile noastre si lasand inspiratia sa va cuprinda, veti afla mai multe despre posibilitatile extrem de interesante prin care va veti putea asigura ca bucataria pentru care ati optat sa fie perfect realizata pe comanda este perfect adecvata necesitatilor dumneavoastra. Un mobilier de bucatarie pe langa faptul ca din punct de vedere estetic trebuie sa arate bine, trebuie sa fie si practic, astfel imbinandu-se utilul cu placutul. In functie de activitatile desfasurate, bucatariile pot fi impartite in zone de lucru. Bucatariile pot fi de mai multe tipuri: bucatarie tip U, tip insula , tipG, tip L, pe doua randuri sau e un singur rand.

Mobila Bucatarie cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra Chiuveta din Granit Cubo 30 Baterie Inox Mobila Bucatarie cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra Corp Soldat de 600 mm cu Cuptor incorporabil la jumatate Mobila Bucatarie cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra Dulap de Colt cu polita mobila Mobila Bucatarie cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra Manere Mari Nichelate Italia Mobila Bucatarie cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra Sertare cu Amortizare Blumotion Mobila Bucatarie cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra Mobila Bucatarie in Colt cu Usi din MDF Negru Vopsit Lucios Rame Inox cu Sticla Neagra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobila de bucatarie este moderna si este realizata din: fronturi MDF vopsit negru lucios in partea inferioara si rame din inox cu sticla in partea de sus blatul de lucru pus la aceasta bucatarie este alb lucios termorezistent special conceput pentru bucatarie. Chiuveta este din compozit negru Cubo 30 cu baterie din inox. In partea inferioara usile sunt cu balamale cu amortizare Blum, sertarele sunt cu sistem de inchidere silentioasa Blum. Tot in partea de jos a bucatariei se afla si un corp pe colt cu polita mobila. Usile din partea superioara sunt accesorizate cu sisteme Blum, Lift Aventos HK, ce asigura o deschidere usoara si o inchidere lina si fara zgomot, cu amortizare.

6 Comments to Mobila Bucatarie Negru Vopsit

 1. As vrea sa stiu si eu ce pret are mobila aceasa(bucatarie negru vopsit) complet echipata,cu hota,cuptor,plita aragaz,frigider,masina de spalat vase.fara chiuveta.multumesc

 2. Victoria

  As vrea sa stiu si eu ce pret are ( bucatarie negru vopsit) complet echipata cu hota plita aragaz, frigider, masina de spalat vase ,chiuveta si daca sunt disponibile alte culori si care este inaltimea si lungimea ei MULTUMESC ANTICIPAT .

 3. al

  cat ajunge o mobila modelul acesta?ce dimensiuni are?multumesc

 4. Luminita

  Buna ziua !!! Doresc si eu o bucatarie identica cu cea din poza la 2.5 m.Va rog o oferta pe mail de pret si conditii de achizitie.Multumesc !!!

 5. Lupescu

  Buna seara va rog sa imi spuneti pretul la o o mobila de 2,60 m , accelasi model , doar ca vreau blatul negru si mobila alba. Va rog sa imi spuneti un pret. Va multumesc. Fara transport si montaj.

 6. Horj elena

  As vrea sa știu prețul și dacă se poate livra în județul maramures.multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text