fbpx
Mobila Bucatarie Rosu Gri

Inainte sa achizitionezi masa din bucatarie, trebuie sa te gandesti de doua ori, deoarece bucataria reprezinta centrul de interes al locuintei, iar masa trebuie sa indeplineasca nu numai o functie practica, dar si una sociala. Masuta perfecta pentru a completa mobila de bucatarie (in cazul in care nu vine incorporata in mobila) este cea care asigura un loc unde prietenii stau la o poveste sau familia petrece timpul impreuna seara. Gasirea mesei ideale pentru bucatarie trebuie sa puna in balanta aspectele si prefetintele legate de spatiu, design si functionalitate. Peste tot se vorbeste de mobila moderna, de trenduri, de design interior, de minimalism, de eleganta, dar in ceea ce priveste amenajarile unei bucatarii pentru femeile care gatesc sunt putine informatii. Din acest motiv alegerea unui mobile de bucatarie la comanda, reprezinta o solutie ideala pentru gospodine. Multi producatori de mobila de bucatarie, ofera diferite solutii prin care sa rezolve cerintele atat  partea de design, cat si pe partea de functionalitate. Mobila de bucatarie la comanda va avea sisteme de organizare ale sertarelor si dulapurilor, sisteme de franare pentru sertarele impinse in graba, electrocasnice incorporate, sisteme de iluminat, toate menite sa usureze munca persoanelor care gatesc.

Mobila Bucatarie Usi MDF Infoliat cu Frezare Rosu Inchis cu Gri Inchis

Mobila Bucatarie Usi MDF Infoliat cu Frezare Rosu Inchis cu Gri Inchis Soldat cu Frigider Incastrabil

Mobila Bucatarie Usi MDF Infoliat cu Frezare Rosu Inchis cu Gri Inchis Plita si Cuptor Electric Candy

Mobila Bucatarie Usi MDF Infoliat cu Frezare Rosu Inchis cu Gri Inchis Masca Chiuveta Masina de Spalat Vase Corp cu 4 Sertare Silentioase Blum

Mobila Bucatarie Usi MDF Infoliat cu Frezare Rosu Inchis cu Gri Inchis Hota incorporabila ila

Mobila Bucatarie Usi MDF Infoliat cu Frezare Rosu Inchis cu Gri Inchis

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Infoliat Bordo si Gri inchis,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat  alb titan , rama aluminiu cu geam sablat, manere nichelate Italia lucioase, canturi ABS, blat termorezistent alb mat, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro.Sertarele Nova Pro functioneaza usor si silentios.Sistemul de amortizare pe are airmatic elimina zgomotul pe care l- ar putea face la inchidere.Miscarea este integral sincronizata,lateralele sunt stabile si rezistente chiar si atunci cand sertarul este incarcat la capacitate maxima de 40 sau 70 kg si este deschis complet.Inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox ,baterie inox , plita inox, hota mascata, cuptor inox,masina de spalat vase incastrabila, frigider incorporabil, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text