fbpx
Mobila Bucatarie Orange

Bucatariile sunt schitate in ideea de a oferi acces usor la componentele din incapere, designul lasandu-se in seama profesionistilor. In prezent, rolul bucatariei nu se mai limiteaza doar la a fi un spatiu in care sa gatesti. Revistele de design interior vorbesc, de asemenea, despre mult fluid si culoare ca baza in toate modelele. Estetica bucatariei, aspectul acesteia, incepe sa joace un rol foarte important in design-ul casei. Multe persoane apeleaza la un specialist in domeniu pentru a primi ajutor in a decora bucataria. Totusi, conceptul de bucatarie trebuie sa fie clar inainte de a merge la un designer. Un specialist iti poate propune sa alegi mobila la comanda. De cele mai multe ori ideile tale combinate cu ale unui specialist pot face dintr-o mobila de bucatarie anosta, o bucatarie de vis in adevaratul sens al cuvantului.

Mobila bucatarie cu fronturi mdf portocaliu lucios si laterale din pal alb titan mobila bacau la comanda yulmob

 Bucatarie mdf vopsit portocaliu cu chiuveta din compozit plita inox hota decorativa inox cu sticla

Corp bucatarie pe colt la 45 grade

Bucatarie portocaliu lucios Corp pentru cuptor incorporabil

Corpuri suspendate mdf vopsit lucios cu manere nichel

Bucatarie cu blat de lucru bej profil inaltator blat si plinta aluminiu pentru picioare

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Orange lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminatAlb Titan, manere aluminiu lucioase, canturi ABS, blat termorezistent special creat bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s- au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro. Nova Pro functioneaza usor si silentios. Sistemul de amortizare pe aer airmatic elimina zgomotul pe care l-ar putea face la inchidere. Miscarea este integral sincronizata, lateralele sunt stabile si rezistente chiar si atunci cand sertarul este incarcat la capacitatea maxima de 40 sau 70 Kg si este deschis complet. Inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. ca si optionale. Mobila la comanda Bacau.

2 Comments to Mobila Bucatarie Orange

 1. robert

  Buna ziua

  1 . As dori sa stiu ce pret are o astfel de mobila, fara utilitati: frigider, chiuveta, masina de spalat etc..?
  2. Tot odata as dori sa stiu si la ce pret s-ar ridica mobila cu toate utilitatile: frigider, masina spalat vase, chiuveta etc..

  Cu stima Robert
  0758 067834

 2. isabelle popa

  VA ROG UN PRET AL ACESTEI BUCATARII FARA ELCTRONICE,ELECTROCASNICE…ETC. PRET DOAR PE MOBILA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text