fbpx
Bucatarie Bordo Alb

Bucatariile noastre sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale. Designul exclusivist, nuantele variate, calitatea mobilei si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care ti-o doresti. Mobila de bucatarie creata de noi foloseste cea mai noua tehnologie. Mobila este adaptata pe gustul tau. Cromatica si linia stilistica accentueaza caracterul modern al mobilei. Aceasta mobila de bucatarie iti ofera toate spatiile de gatit si de depozitare necesare. Mobila este foarte usor de intretinut si este rezistenta la caldura, socuri mecanice si apa. Poti comanda propria amenajare adaptata perfect spatiului pe care il ai la dispozitie in bucatarie. Solutiile propuse de designerii Yulmob pentru mobila ta de bucatarie vor fi in conformitate cu bugetul disponibil si stilul clientului.

Bucatarie realizata pe comanda din Mdf Vopsit Lucios Rosu Bordo cu frezare usi

Chiuveta si baterie neagra Alveus incastrata in blat alb termorezistent

Corp de bucatarie cu mascare masina de spalat rufe

Corp de mobilier bucatarie realizat pe comanda din Mdf Vopsit Lucios Alb RAL 9003 cu frigider incastrabil si electrocasnice incorporabile

Corp soldat de bucatarie realizat din Mdf Vopsit Lucios Alb RAL 9003 cu electrocasnice incorporabile

Corpuri suspendate bucatarie moderna realizata din mdf vopsit lucios RAL 9003

Corpuri suspendate de bucatarie realizate din mdf vopsit alb lucios RAL 9003

Deschidere sertare silentioase Blum cu fronturi din mdf vopsit lucios Bordo RAL 3004 cu frezare usi

Deschidere sertare silentioase corp de bucatarie moderna


Mobilier bucatarie moderna realizat cu fronturi din Mdf Vopsit Lucios Bordo RAL 3004 cu blat alb termorezistent inclus

Mobilier bucatarie moderna realizat pe comanda Yulmob din mdf vopsit lucios rosu bordo RAL 3004

Mobilier de bucatarie moderna realizata pe comanda din Mdf Vopsit Lucios cu frezare maner Bordo RAL 3004 cu electrocasnice incorporabile

Plita Whirpool incastrata in blat

Aceasta bucatarie este realizata pe comanda din Mdf Vopsit Lucios Rosu Bordo RAL 3004 cu frezare usi. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde si alte optionale. La această mobilă de bucătărie la comandă Yulmob s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silențioase TIP-ON BLUMOTION, înălțătoare sertar cu sticla, balamale silențioase, separator inox tacâmuri, coș gunoi, scurgător vase, joly cu amortizare. Sertarele sunt accesorizate cu glisieră metalică și sistem de amortizare BluMotion BLUM asigurând închiderea sertarelor ușor și fără zgomot. Cu ajutorul feroneriilor Aventos de la Blum, fronturile superioare se pot ridica fără efort. Acest mecanism este prevăzut cu un stop variabil ce permite fronturilor să rămână deschise în orice poziție se dorește. Sistemele Aventos asigură un confort ridicat și o închidere silențioasă, indiferent de greutatea și dimensiunile fronturilor.

2 Comments to Bucatarie Bordo Alb

  1. Dudan Denisa

    Ce pret are acest model lungime 2.5

  2. Bosnea Catalin

    Buna seara. As dori sa stiu si eu un preț estimativ pentru aceasta mobila compusă din corpuri inferioare si suspendate în lungime de 2.3m si continuandu-se în dreapta pe colt cu corp cu blat inferior de aproximativ 2 m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text