fbpx
Bucatarie Alba Cu Frezare

Vreți să transformați bucătăria mică și compactă într-o bucătărie de vis, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Va prezint o bucatarie cu design luminos si plin de culoare realizata de designeri priceputi. Realitatea este că majoritatea dintre noi suntem constransi de  spațiu și deși bucătăriile mari și spațioase sunt visul fiecărui client, uneori detaliile legate de spatiu ne dau batai de cap,dar cu ajutorul unor proiectanti priceputi se poate crea efectul dorit. In mod ideal bucatariie liniare de culori deschise sunt perfecte pentru bucatariile mici. Daca spatiul unde va fi bucataria este unul mic este mic, indicat ar fi sa optati pentru culori deschise. Pentru aceasta bucatarie s-a optat pentru usi din MDF vopsit alb mat RAL  9003 cu manere cromate Germania adaugand un blat negru U999 ST89.

Bucatarie-moderna-la-comada-yulmob-bacau-cu-fronturi-din-MDF-vopsit-alb-mat-RAL-9003-cu-frezare-A1-manere-GermaniaBucatarie-la-comanda-cu-accesori-silentioase-dea-cea-mai-buna-calitate-de-la-Blum-si-fronturi-din-MDF-vopsit-alb-mat-RAL-9003Bucatarie-la-comanda-Bacau-cu-soldat-cu-lateral-din-MDF-vopsit-alb-mat-RAL-9003-cu-electocasnice-incastrabile-negreDetali-fronturi-din-MDF-vopsit-alb-mat-RAL-9003-cu-frezare-A1-si-manere-Germania-cromateBucatarie-moderna-la-comanda-cu-sertare-silentioase-cu-inatator-sertar-sticla-fronturi-din-MDF-vopsit-alb-mat-RAl-9003detali-blat-negru-termorezitent-U999-ST89Detali-corpuri-superioare-cu-sitem-de-ridicare-a-doua-usi-o-data-HKDetali-bucatarie-la-comanda-cu-chiuveta-neagra-din-compozit-si-plita-pe-gaz-cu-sticla-neagra

Aceasta bucatarie realizata la comanda are interior din pal alb perlat W1000 ST9 cu abs de 0,4 mm. Constructia bucatariei este facuta pe corpuri individuale cu fete din MDF vopsit alb mat RAL 9003 cu frezare A1 si manere cromate Germania adaugand un blat termorezistent negru U999 ST89. Bucataria este accesorizata cu plinta antistrop, sticla printata, plinta de picioare din PVC, scurgator de inox, tavita din plastic pentru tacamuri, sertare silentioase antaro cu inaltator sertar sticla si sisteme de ridicare aventos HK silentios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text