fbpx
Bucatarie Alba&Frezare Maner

Conform designerilor de interior, incaperea care primeste atentie deosebita aproape de fiecare data este bucataria Pe langa un aspect placut si armonios cu restul casei trebuie sa fie si functionala. Cu toate tendințele care apar de la an la an,este foarte usor sa obtii un rezultat peste masura asteptarilor. Se stie ca obiceiurile alimentare sanatoase contribuie la mentinerea unui stil de viata sanatos.O bucatariecu un aspect placut si utilata corespunzator nevoilor dvs va va face sa petreceti cat mai mult timp in bucatarie, gatind cu drag,spor si mai ales sanatos pentru cei dragi. Acest mobilier de bucatarie cucereste prin designul linistitor oferit de usile din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner, conferind bucatariei un aspect modern. Piesa care intregeste puzzelul este blatul din granit negru lucios Galaxy.

Bucatarie-la-comanda-Bacau-cu-sisteme-silentioase-Blum-si-vete-vopsite-din-MDF-alb-lucios-RAL-9003-cu-frezare-maner Bucatarie-la-comanda-Yulmob-Bacau-cu-fronturi-din-MDF-vopsit-alb-lucios-RAL-9003- Bucatarie-moderna-la-comanda-cu-blat-din-granit-negru-Galaxy-si-sticla-securiata-printata bucatarie-moderna-realizata-la-coamnda-Yulmob-Bacau-cu-usi-din-MDF-vopsit-alb-lucios-cu-frezare-maner-RAL-9003 Detali-blat-din-granit-Galaxy-negru-lucios-cu-chiuveta-din-compozit-alba-montata-sub-blat Detali-chiuveta-din-compozit-alba-moata-sub-blat-si-plita-pe-gaz-cu-sticla-neagra Detali-mobilier-la-comanda-cu-sertare-silentioase-antaro-Blum-cu-inaltator-sertar-sticla-si-fete-din-MDF-vopsit-alb-lucios-RAL-9003-cu-frezare-maner Detali-soldatel-cu-cuptor-electric-incorporabil-cu-fete-din-MDF-vopsit-alb-lucios-RAL-9003-cu-frezare-maner-si-sertare-silentioase-antaro-Blum detali-soldatel-cu-cuptor-electric-la-inaltime-cu-lateral-din-MDF-vopsit-alb-lucios-cu-sertare-silentioase-antaro Soldat-Space-Tower-cu-lateral-si-front-din-MDF-vopsit-alb-lucios-RAL-9003

Aceasta bucatarie este realizata din corpuri modulare din pal de 18 mm cu abs de 0,4 mm cu fete din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner. Pentru confortul clientului s-au folosit sisteme de cea mai buna calitate de la Blum cu amortizare cum ar fi: sertare silentioase antaro cu inaltator sertar sticla, sistem de ridicare aventos HF silentios. Pentru designul  deosebit al bucatariei s-a folosit un blat negru din granit cu chiuveta alba din compozit si plita pe gaz din sticla neagra. Electrocasnicele incorporate negre ofera un plus de eleganta si rafinament, adaugand un soldat cu lateral din MDF vopsit cu sertare Space Tower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text