fbpx
Accesorii Dormitoare

Accesorii Dormitoare

Usi Glisante Portavant

4 motive pentru a alege usile glisante din sticla Portavant in amenajarile interioare

1. Confort pentru utilizator

Sistemul de amortizare Comfort Stop incetineste usa inainte de inchidere, impiedicand astfel usa sa se tranteasca, indiferent de viteza cu care este inchisa.

Sistemul Auto Close inchide usa de sticla, usor si silentios, odata ce a fost incetinita de sistemul inovator de amortizare. Impreuna, Comfort Stop si Auto Close va asigura discretie si confort, oferind liniste, caldura si intimitate.

2. Instalare si reglare usoare

Nu este necesara gaurirea sticlei. Sistemul de suspendare a fost dezvoltat in asa fel incat sticla este fixata in siguranta prin mecanismul de prindere.

Reglajele se pot realiza cu usurinta, chiar si dupa instalare. Usile glisante Portavant pot fi reglate oricand pe orizontala si pe verticala.

3. Varietate

Sistemele Portavant sunt disponibile pentru usi de sticla cu grosimi cuprinse intre 8 si 12 mm si greutate de 60, 80 sau 120 kg. Pot fi montate pe tavan sau pe perete, una sau doua usi, cu sau fara perete fix de sticla. Sistemul Portavant 80 Automatic, premiat de Reddot Design in 2013, este solutia eleganta si inovatoare pentru usi glisante actionate electronic. Sistemul plug & go, simplu de operat si de instalat, poate fi actionat in 4 moduri: manual, prin apasarea unui buton, prin telecomanda sau cu ajutorul senzorilor de miscare.

4. Design

Portavant combina inalta calitate cu designul modern. Se incadreaza armonios in orice tip de incapere, fie locuinta sau birou. Profilele de acoperire sofisticate au inaltime de numai 70 de mm si sunt disponibile in doua variante: rotunjite sau drepte.

Usi-glisante-din-sticla-Portavant-pentru-interior-1

Usi-glisante-din-sticla-Portavant-pentru-interior-2

Usi-glisante-din-sticla-Portavant-pentru-interior-3

Usi-glisante-din-sticla-Portavant-pentru-interior-4

Portavant este gama de sisteme premium de glisare pentru usi de sticla fara rama si fara sina inferioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text