fbpx
Accesorii Dormitoare

Accesorii Dormitoare

Usi Glisante In Out Fly

Cateva motive pentru care ati alege usi glisante  pentru locuinta dumneavoastra

1. Calitate.

Sistemul de usi glisante cu profile din aluminiu  va ofera benficiul unei functionalitati impecabile, data de calitatea conceptiei sistemului si a materialelor folosite, dublata de valente estetice ireprosabile datorate calitatii taieturilor si finisajelor.Ssistemul de glisare montat la partea superioara a usii iar in partea de jos, in loc de a doua sina, are o rola de ghidare care asigura deplasarea usii fara a necesita montarea unei sine pe podea.

2. Functionalitate

Usile glisante IN OUT Fly se folosesc in mod special pentru compartimentarea mobila a spatiilor. Astfel, dormitorul sau orice alt spatiu in care vreti sa aveti la un moment dat intimitate, poate fi izolat de restul spatiului printr-o usa glisanta IN OUT Fly. Veti putea dispune dupa dorinta de intimitate sau un spatiu deschis si foarte elegant.

3. Design

In functie de linia estetica abordata, usile glisante  se pot confectiona din sticla simpla, sablata, colorata sau vopsita, MDF sau combinatii de sticla si MDF iar pentru un finisaj de exceptie se pot folosi aplicatiile din piele.
Sistemul de Usi Glisante dau o nota de extrema eleganta spatiului in ansamblul sau pentru ca estetica podelei nu mai este in nici un fel alterata de prezenta sinei de rulare.

4. Varietate

Sistemul de Usi Glisante se produc la comanda, in functie de dimensiunile spatiului unde urmeaza a fi plasate. Pentru spatii cu lungimi mai mari de 5 m, se opteaza pentru 2 sau 3 usi glisante.

 

2 Comments to Usi Glisante In Out Fly

 1. Eduard Gabor

  Buna ziua,

  Un pret estimativ pt o usa culisanta si un perete fix din sticla, pt a delimita o bucatarie de un living, va rog.

  Dimensiuni gol de usa: 250 X 230

  Apartament plasat in Bacau, str Tazlaului bl1

  Multumesc

 2. BEATRIX

  BUNA ZIUA , AS DORI OFERTA PTR 2 PERETI ACOPERIT USI GLISANTE , CAM 250 latime PE 240 inaltime SI 200 latime pe 240 inaltime ?
  TIMISOARA
  0746223030

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text