fbpx
Accesorii Dormitoare

Accesorii Dormitoare

Usi glisante In Out Drive

Cateva motive pentru a alege Usi Glisante:

1. Calitate

Sistemul de usi glisante cu profile din aluminiu  va ofera beneficiul unei functionalitati impecabile, data de o calitatea superioara sistemului si a materialelor folosite de producatorul profilelor noastre,  estetica ireprosabila datorata calitatii taieturilor si finisajelor executate de firma noastra. Calitatea rolelor care asigura glisarea este evidenta in alunecarea lina, cursiva si silentioasa pe sina de ghidaj si de rezistenta in timp a sistemului. Usile glisante destinate dressing-urilor sunt dotate cu perii laterale care impiedica patrunderea prafului in interior protejand hainele .

2. Inovatie

Sistemul de usi glisante este compartimenta pentru spatii mansardate. Constrangerile de natura tehnica pot fi depasite acum indiferent de unghiul de inclinare al plafonului.

3. Functionalitate

Sistemul de usi glisante este extrem de versatil. Se poate utliza pentru usa dressing-ului sau dulapului de haine din incinta dormitorului dar si ca usa pentru dormitor. O usa glisanta bine executata isi indeplineste cu succes rolul functional, acela de a oferi protectie sau intimitate, conferind in acelasi timp o nota eleganta ambientului.

4. Design

In functie de linia estetica abordata, se poate alege dintre numeroase materiale de umplere pentru usile glisante: sticla simpla, sablata, colorata sau vopsita, MDF sau combinatii de sticla si MDF iar pentru un finisaj de exceptie se pot folosi aplicatiile din piele. Combinatia de aluminiu cu sticla sau lemn confera usilor glisante de interior eleganta si un stil rafinat.

5. Varietate

Sistemul de usi glisante este disponibil in mai multe variante astfel incat sa poata fi gasita o solutie pentru specificul fiecarui spatiu. Usile glisante se produc la comanda, in functie de dimensiunile spatiului unde urmeaza a fi plasate. Pentru spatii cu lungimi mai mari de 5 m, se opteaza pentru 2 sau 3 usi glisante.

 

1 Comment to Usi glisante In Out Drive

  1. Ciucu Mihai

    Buna ziua! Doresc modelul de usi glisante nr. 6/7, pentru a masca doua debarale aflate pe holul de la intrare. M-ar interesa pretul pentru dimensiunile : inaltime 240 cm si latime 210 cm. si termenul de executie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text