fbpx
Accesorii Bucatarie BLUM

Accesorii Bucatarie BLUM

TANDEMBOX intivo

Cu TANDEMBOX intivo se pot realiza dorinţe individuale legate de design, mulţumită unei laterale de sertar special dezvoltate. În combinaţie cu BOXCAP, o piesă de supraînălţare din acelaşi material cu laterala de sertar, TANDEMBOX intivo oferă un design simplu, atemporal. În combinaţie cu elemente de inserţie alese de dvs. şi susţinute de elementele de fixare BOXCOVER, TANDEMBOX intivo permite individualizarea creativă. Pereţii laterali închişi şi fără interstiţii asigură o imagine de ansamblu armonioasă.

TANDEMBOX intivo reprezintă un concept uniform de culoare. Diferitele componente, lateralele de sertar, BOXCOVER, BOXCAP şi piesele frontale pentru extragerea interioară sunt uniforme în privinţa culorii şi materialului.

Elementele de inserţie oferite de Blum permit configurarea liberă conform dorinţelor speciale legate de design. Acestea sunt realizate din piele artificială sau sticlă. Sticla poate fi simplă şi neimprimată, imprimată cu un decor de la Blum sau imprimată conform propriilor idei de design.

 

Montare simpla si ajustare tridimensionala a frontului Tandembox intivo ofera multe posibilitati de design TANDEMBOX intivo se asamblează fara unelte din doar cateva manuiri. Cele trei reglaje pentru ajustarea frontului sunt integrate. Reglarea în înaltime, reglarea in lateral şi reglarea de inclinare pot fi efectuate simplu şi comod cu surubelnita, din decupatura lateralei de sertar. TANDEMBOX intivo permite individualizarea creativa. Peretii laterali inchisi si fara interstitii asigura o imagine de ansamblu armonioasaTANDEMBOX intivo reprezintă un concept uniform de culoare si ofera o gama de culori sau materiale precum oţel alb-mătase, oţel negru-terra şi inox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text