Dressing Alb FIbros

Dressigul realizat din pal alb fibros W1000 ST22 se imbina perfect in dormitorul modern. Acesta este caracterizat printr-un aspect simplu, pur si elegant, care se incadreaza in locul pe care il iubim cel mai mult in casa. Este foarte corect să spunem că un dressing cu usi glisante joacă un rol important in completarea dormitorului fiecaruia dintre noi si ca acesta ajuta la crearea unei atmosfere placute si ofera, de asemenea, o energie pozitiva locuintei dvs. Dressingul cu usi glisante este accesorizat cu o rama din dur aluminiu avand la interior un pal alb fibros W1000 ST 22 si MDF vopsit lucios turcoaz RAL 5018, avand montate pistoane de amortizare la inchidere.

Dressing realizat la comada Yulmob Bacau cu usi glisante cu interior din pal alb fibros si MDF vopsit turcoaz RAL 5018 1
Dressing modern la comanda Yulmob Bacau cu sertare si suporti de bara pentru haine
Dretali interior dressing cu sertare si suport pentru umerase
Interior dresing realizat la comanda Bacau cu spati de depozitare petru umerase si polite mobile

Acest dressing realizat la comanda de firma noastra Yulmob este conceput din pal alb perlat W1000 ST9 la interior cu abs de 2 mm. Interiorul dressingului este compartimentat in patru spatii accesorizate cu bara pentru umerase si polite mobile. Usile sunt concepute dintr-o rama duraluminiu cu traverse orizontale. Interiorul usilor este realizat din pal alb fibros W1000 ST22 si MDF vopsit turcoaz lucios RAL 5018. Facem precizarea ca usile culiseaza pe o sina de ghidare care este prinsa de tavan, iar cea de culisare este prinsa de podea.