Dressing Cu Sticla Vopsita

Dacă organizarea hainelor dvs. este o activitate enervantă care vă provoacă gânduri anxioase, puteți vedea cum să va aranjati dressingul într-un mod estetic și inteligent,stiind ca nu exista niciodata spatiu suficient pentru toate hainele. Organizarea întregului dulap este dificilă când avem nevoie de ceva ce nu putem găsi. Cea mai importantă caracteristică a oricărui dulap este usurinta cu care putem gasi cele necesare. Acest lucru este valabil pentru toate partițile dulapului cum ar fi: rafturile, sertarele, bara de haine și toate celelalte beneficii pe care le oferă. Dulapurile cu usi glisante cu rama din duraluminiu si sticla vopsita alba RAL 9003 sunt o variantă perfectă pentru a avea o depozitare elegantă și frumoasă, care asigură un acces usor la lucrurile noastre. Usile glisante sun solutia optima atunci cand spatiul este mic. Sunt ușor de deschis și nu ocupă spațiu în cameră, ceea ce înseamnă că  dulapul poate fi setat la doar cincizeci de centimetri din pat. Ușile glisante oferă o mare creativitate și libertate în spațiu. Ele pot fi realizate din diferite materiale și într-un număr de modele și culori.

detali dressing la comanda usi si lateral cu ramda din aluminiu cu oglinda folie protectoare 1
Detali dressing la comanda Yulmob Bacau sertare cu amortizare antaro Blum
Detali dressing la interior cu sertare antaro cu amortizare si bara de haine
Detali dulapt la comanda cu usa din rama de aluminiu cu oglina
Dressing la comada Yulmob cu interior din pal alb de 18 mm cu ABS 2 usi glisante cu rama din duraluminu custicla vopsita alba RAL9003
Dressing la comanda detali interior din pal alb perlat de 18 mm compartimentat cu bara de haine cu polite

Dressingul la comada realizat din pal alb w1000 ST9 cu ABS de 2 mm. La interior este compartimentat cu suporti de umerase, polite mobile si doua sertare cu amortizare antaro Blum. Usile glisante cu rama din duraluminiu la interior cu  sticla vopsita alba RAL 9003 cu piston de amortizare la inchidere este o variantă perfectă pentru un confort sporit. Culisarea usilor este pe o sina de ghidare care este prinsa de tavan si una de culisare prinsa de podea. Pentru un design placut s-a continuat cu un dulap care la interior este cuiere pentru haine iar usa si lateralul este cu rama din aluminiu satinat iar la interior are oglinda cu folie protectoare.