Mobilier Dormitor La Comanda

Dormitorul – spatiul intimitatii si relaxarii noastre, locul unde evadam din cotidian. Ca orice spatiu din casa ta, dormitorul necesita o atentie deosebita. Dormitorul este sanctuarul casei, incaperea in care ne odihnim, ne incarcam bateriile, dar in egala masura si locul in care ne pastram o parte din haine si alte accesorii. Atunci cand dimensiunile dormitorului sunt generoase, problema depozitarii hainelor se poate rezolva cu ajutorul unui dressing la comanda. Acesta poate fi personalizat in functie de preferinte, pentru a se integra perfect in ambient.

Dormitor cu pat matrimonial tapitat si dressing la comanda pal alb dublat
Dressing la comanda din pal alb dublat de 36 mm interior pal de 18 mm rame aluminiu 1
Mobilier tip dressing din pal dublat de 36 mm sertare silentioase Blum usi pal cu rame aluminiu
Pat matrimonial tapitat Iak Andora la comanda cu somiera rabatabila lada pentru depozitare si piele ecologica alb cu negru
Pat matrimonial tapitat piele ecologica Andora lada depozitare cu noptiere pal dublat de 36 mm
Pat tapitat matrimonial Andora din piele ecologica cu somiera rabatabila si lada incapatoare depozitare diverse
Pat tapitat matrimonial la comanda Andora cu imitatie piele negru cu alb si lada depozitare

Acest ansamblu este compus din pat matrimonial tapitat Andora, realizat integral din piele ecologica negru cu alb, somiera rabatabila cu pistoane cu amortizare si lada incapatoare de depozitare diverse. Noptierele, incadreaza frumos patul, fiind executate din pal dublat de 36 mm, interior de 18 mm si fete din pal. Dulapul tip dressing este realizat din pal alb dublat, fundul, tavanul si lateralele din pal de 36 mm si interior pal de 18 mm. Dressing-ul are dimensiunile de 2750 x 2550 x 600 mm si este prevazut cu sertare silentioase cu amortizare Blum si o compartimentare interioara atent gandita.