Bucatarie MDF Negru&Alb Lucios

In bucătăria moderna, cele mai distinctive aspecte le regasim in decorare și organizare, urmarind in acelasi timp si modul simetric in care sunt asezate corpurile de mobilier, accentuand formele concise si creand o senzatie de stabilitate a camerei. Alegerea mobilierului la comanda a devenit cea mai bună opțiune pentru a utiliza spațiul din camera dumneavoastră intr-un mod cat mai potrivit. Intalnim din ce in ce mai des bucatarii albe cosmetizate frumos, insa pentru a iesii din anonimat, va propunem o bucatarie cu usile din MDF vopsit negru lucios RAL 9004, ce o putem caracteriza ca fiind impozanta si eleganta dar care poate fi la fel de frumoasa si la fel de placuta din punct de vedere estetic. Un spatiu ’’imbracat’’ sau accesorizat cu mobilier negru este foarte sofisticat si ofera in primul rand, un impact vizual puternic, incercand sa scoata in evidenta un mediu de viata confortabil. Pentru a va oferii si caldura de care aveti nevoie, puteti adauga in partea de jos a mobilei, usile din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner, asta oferind un design deosebit bucatariei dvs.

Bucatarie la comanda cu usi din MDF vopist alb lucis RAL 9003 cu frezare maner 1
Bucatarie la comanda Yulmob Bacau cu cuptor cuptor cu microunde incorporabil usi din MDF vopsit alb Lucios RAL 9003
Bucatarie moderna la comanda cu usi din MDF vopsit negru lucios RAL 9004
Bucatarie relaizata la comanda Yulmob Bacau cu usi din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu negru lucior RAL 9004
Detali blat termorezisten negru U999 st89 cu chiuveta neagra din compozit
Detali bucatarie cu masina de spalat vase incorporabila cu usi din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 cu frezare maner
Detali bucatarie din MDF vopist lucios cu sisteme silentioase Blum
Detali bucatarie hota elica incorporabila cu usi din MDF vopsit alb Lucios RAL 9003 cu negru lucios RAL 9004
Detali bucatarie moderna la comanda Bacau cu sertare antaro silentioase cu inaltator sertar sticla usi din MDF vopsit alb lucios RAL 9003 frezare maner
Detali sistem antaro HF cu usi din MDF vopsit negru lucios RAL 9005

Bucataria moderna la comanda este realizata in doua culori, cu usi din MDF vopsit negru lucios RAL 9004 si cu alb lucios RAL 9003 cu frezare maner, accesorizata cu un blat termorezistent negru U999 St89. Pentru confortul clientului s-au montat glisiere silentioase antaro Blum avand un sistem de ridicare aventos HF silentios. Interiorul bucatariei este confectionat din MDF melaminat cu abs de 1 mm, cu scurgator de vase de inox, tavita pentru tacamuri din plastic si hota ELICA CIAK LUX GR/A/L/86 incorporabila. Pentru designul bucatariei s-a folosit o plinta de picioare din PVC avand o nuanta din aluminiu satinat si doua electrocasnice incorporabile intr-un soldat cu lateral din MDF vopsit alb lucios.